Şükretmek İçin 1001 Küçücük Neden
Şükretmek İçin 1001 Küçücük Neden
31Yorum
Unuttuklarımızı hatırlamak adına okuması zevkli ama basit bi kitap
Kimileri için tatmin edici olmayabilir fakat onlara böyle bir kitabı hangi beklenti ile aldıkları sorusunu yöneltmek gerek. Nitekim insanoğlu basiti ciddiye almaz. Kitabın birkaç yerinde beni gülümseten şükürler hatta "bunu şükür sebebi olarak düşünmek aklımın ucundan dahi geçmezdi" dediğim cümleler vardı. İlkini ve sonuncusunu paylaşmak isterim. 1. Babaannenin ısıttığı sobanın sıcaklığıyla, pişirdiği yumurtanın kokusuyla duru beyaz bir kış sabahına çocuk ruhuyla uyanmak. .... 1001. "Senin en kalın perden kendi perden..." diyen müşfik bir uyarı sesi... "Kendini yırtarsan O'nu bulacaksın!"
Şükretmenin ne kadar kolay ve gülümseyen bir olgu olduğunu ve şükretmenin var olmasının bile şükredilecek bir durum olduğunu gösteren, yüz gülümseten hoş bir eser
Gündelik yaşamda gördüğümúz halde fark etmediğimiz bir çok şükre sebebi hatırlatma eseri ... iyiki edindim.
biraz sıkıcı gibi
hiç beğenmedim ismine aldanarak aldım fakat tam bir hüsran
hiç beğenmediğim sanki kitap olsun diye zorlanmış cümlelerle dolu kitap.
İnsan bazen şükretmeyi unutuyor,nankörlük ediyor bu anlamda okunması gerekir.Özellikle yeni yetişmekte olan nesiller için neticede insan nisyandan türemiştir.Hatırlatması adına okumalı,görmeli
Senai abinin akıcı ve güzel anlatımı ile farklı her birini okuduğunuzda hatırlatana şükürler olsun diyerek ümit beslemenizi sağlayan güzel bir kitap
bir çırpıda okuyorsunuz ve çok keyifli bir kitap. şükredecek şeyler öyle çok öyle çok ve biz ne kadar az farkındayız.. bu yorumu yazabildiğim için de şükürler olsun..
Kitapta su vardi da, sundan dolayi huzur veriyor diyebilecegim bir tespitim yok ama gercekten huzur veriyor bu kitap..Senai Demirci'nin siirleri sevdigim icin almistim ama kitabida cok güzel cikti. Huzur istiyorsaniz okuyunuz bence
Okuyunca gerçekten ne kadar az şükrettiğimi ve ne kadar fazla şükredecek şeyler olduğunu fareetim.. teşekkürler Senai demirci..
ara ara alıp okuncak bir kitap .
insanı düşündürren bir kitap
Kitabın fikri güzel.. kitap gibi değil de yazarın not defteri gibi.. 1001 tane olsun diye kasılmış biraz ve tekrarlar da söz konusu. ama insana şükretme bilinci aşıladığı için okunabilir veya hepimiz bi defter alıp şükredilecek şeyler listesi yapsak daha mı faydalı olur ne?? :)
.İnsanı düşünmeye ve tefekkür etmeye, şüketmeye çağıran bir kitap.Okunmanızı kesinlikle tavsiye ederim.
okuyunca kendi şükrettiklerimin listesini yapmaya başladığım pozitif enerji dolu bir kitap.
Bir günde okuyup bitiriyorsunuz, çoğu zaman küçümsediğimiz, önemsemediğimiz şeylerin ne kadar kıymetli olduğunu görmenizi sağlıyor, mutlu olmak için okunmalı
Kitap genel olarak idare eder. Ama o cümleler o kadar kısa olmamalıydı. Biraz daha uzatılmalıydı. Bu şekilde sanki sayfalar çabuk dolsun diye özellikle punto ve mısra aralıkları abartılmış gibi duruyor. Ben beğenmedim açıkçası.
yazarın kendi bakış ile ele almış olduğu bir kitap. Etrafımızda şükretmemiz gereken binlerce nedenden sadece 1001 'i :) Sonunda düşündüren , az şükrediyor muşuz dedirten ,kitaplıkta gördüğümde bile şükür kelimesi ile içimi ısıtan bir kitap . tavsiye ederim .
1 2