Katedral
Katedral

Kitapyurdu Fiyatı: 269,70TL

Ürüne Git
24Yorum
Deniz Yıldız
Kitapkurdu
Öykuler bittikten sonra resmen insanın aklına yapışıyor. Giriş, gelişme ve sonu olması gibi bir derdi yok. Kesinlikle okunmalı.
mati47
Hezarfen
yazarın her hikayesi ayrı bir dünya oldukça leziz bir tat bırakıyor okumada beğenerek okudum
kbrg
Kitapkurdu
Hikayeler sıradan, sıkıcı olayları anlatıyor gibi görünse de özünde vurguladığı mutlaka bir duygu/durum var.
mahitab_k
Samimi ve içten bir üslüpla yazılmış birçok öykü var içinde.
Özz Err
Kitapkurdu
Çok sevdim sahici ve bizden.
Özge
Kitapkurdu
Sıradan insanların sıradan öykülerinin bu kadar gerçekçi ve yalın bir dille anlatabiliyor oluşuyla Raymond Carver kısa öykü yazarları arasında çok ayrı bir noktada. Böylesi güzel öyküleri okuyabilmek, bir okur olarak beni çok heyecanlandırdı. Carver deyince aklıma ilk gelecek olan ve tüm öykülerde var olan o yarım kalmışlık ve o beklenmedik kırılma noktası anı, beni yazara ve kitaba bağlayan en önemli özellikler oldu. Sıradanın şaheserliği. Kesinlikle okunası.
mati47
Hezarfen
Çok sıcak ve samimi öyküler Kitabı elimden bırakamadım
odi
Kitapkurdu
Yazmak için Okumak atölyesinde 4 öyküyü derinlemesine okuduk, hepsi de keyifliydi.
KY-7803323
çok beğenmedim, sıradan öyküler!
Mersaultt
Kitapkurdu
Carver'in tüm öyküleri okunmaya layık.
Okur_yazan
Kitapkurdu
kısacık tadı dimağınızda kalacak öykülerden
c/
Çok basit olayların şaşırıp kalacağınız hikayeleri. Raymond carver gerçekçiliğini seveceksiniz.
Estike
Kitapkurdu
kesinlikle tavsiye ederim. öyküler iyi
Tahir Akyol
Kitapkurdu
carver hep iyi. anlatılmayacak şeyleri bile anlatıyor. sıkıcı bulabilirsiniz belki ama tavsiye olunur.
ilhan77
Raymond Carver Amerikan öyküsünün en önemli yazarlarından biridir. Sıradan hayatlardan öykü çıkartabilmek ve bunu sade bir dille, kısa cümlelerle yazmak nasıl bir şey diye merak edenlere hitap eden bir kitap.
proust1980
Kitapkurdu
Carver okumayı sevenler için güzel öyküler. Okunması kolay öykülerden oluşan bir kitap.
gokhankaratur
İlk başlarda güzel öyküleri vardı fakat sona doğru yaklaşınca bütün ilgisini kaybetti.
onurbeyy
Kitapkurdu
güzel öyküler var fakat yazara alışık olmak lazım öyle öykü sonunda vavv olmayacaksınız anlamı öykü içinde arayacaksınız
metinyilmaz
Kitapkurdu
Güzel öyküler barındıran bir kitap. Ama beklentinizi çok yükseklerde tutmayın. Sade ve sıradan hayat öyküleri seviyorsanız o zaman sorun yok tabi.
badragut
Kitapkurdu
Carver'ın tarzı, ya anlamsız bulunur ya da muhteşem. İkinci kısımdan biri olarak diyebilirim ki, "ne anlatıyor bu adam" dediğiniz noktada öyle bir duygu çıkıyor ki ortaya, hikayenin sonunda ne olup ne olmadığının bir önemi kalmıyor. Nispeten daha uzun öyküleri var bu kitapta. Carver okumaya başlamak için ideal sayılmaz. Birkaç kitabından sonra okunmalı.
1 2