14Yorum
Merve Yılmaz Biçer
Her kitabını severek okuyorum. Güzel..
Hatice DENİZ
Kitapkurdu
28.06.2020
Ah Handan ah neler yaşadın duygulanmamak elde değil okurken...
Yasemin Örs
Kitapkurdu
24.02.2020
Kötü değil ama düşündüren bir kitap
esra2409
Kitapkurdu
10.02.2020
Bu kitabı okumak isteyen arkadaşlar öncelikle gizli anların yolcusu ve Bora'nın Kitabı'nı okusun. Her kitapta aynı konuyu farklı bakış açılarıyla, farklı karakterlerin gözüyle irdeliyorsunuz. Okunması gereken kitaplardan
OkuyorumÖyleyseVarım
Kitapkurdu
handan, gizli anların yolcusu, boranın kitabı hep birbiriyle bağlantılı. hepsi güzel.
imert89
Kitapkurdu
27.08.2018
Başından kalkamayacağınız baş döndürücü bir karakter handan
adorableee
26.08.2018
beğenilmeyecek bir kitap değil okuyun.
demder77
07.08.2018
ben çok beğendim.zaten oldum olası roman okumayı severim.ama handan karakteri beni derinden etkiledi.roman okumayı seven kitapseverlere tavsiye ederim.
HTC Ck
09.07.2018
Ayşe Kulinin her romanı gibi akıcı bir dille anlatılmış. Gezi olaylarına değinmesi de ayrı bir güzellik katmış
aslı kul
Kitapkurdu
20.04.2018
Kolay okunan bir kitap.Fakat çok büyük beklentinin olmaması gerek.Fena değildi
öyküözge
Kitapkurdu
10.11.2017
ÖNCE HALİDE EDİP ADIVAR'IN HANDAN'INI OKUYUN. SONRA BU KİTABI. MÜTHİŞ ZEVK ALACAKSINIZ. ÇOK GÜZEL BİR KİTAP
oyununsonu
Kitapkurdu
19.10.2017
Büyük bir istekle çok kısa zamanda okuyup bitirdiğim ilk üç kitabın yanına yakışmayan serinin son kitabıdır. Handanın hikayesi diğer kitapların birine sıkıştırılabilirdi. Sırf konu uzasın, kitap şekline dönüşsün diye anlamsız olaylar katılmayabilirdi. Serinin iki karakteri vardı onlarında hikayeleri ayrı ayrı kitaplarda anlatılmıştı. Handan benim için bu seride yan karakterdi ve ayrı bir kitaba sığacak kadar hikayesi olmadığından yabancı memleketlerden yiğen ithal edilip onun hikayesine dönüşmüştü. İllede gezi olayları anlatılacaksa farklı bir karakterle seriden bağımsız bir kitap oluşturulabilirdi. Serinin güzelliğini bozmaya hakkın yoktu Ayşe Kulin.
eminegül26
Kitapkurdu
08.06.2017
Handan günümüzden sizden bizden olmuş bir yapıtı Ayşe Kulin'in okunması keyifli sürükleyici akıcı dilli kitabı.
Handan Han Kocabaş
09.12.2014
Kitap aşığı birisi olarak ve ismimden Kaynaklı bir merakla kitabı aldım ve büyük bir heyecanla elimde olan kitabı çabucak bitirip Handan a başladım. Fakat okurken edebi niteliği olmadığını düşündüğüm kitaplar arasına maalesef aldım. Tabi ki emek var emeğe saygımızda sonsuz fakat siyasi düşüncelerden öteye gidememiş sanki gezi olayları için alel acele Yazılmış bir kitap. Ve en kötüsü ben gerçekten halide edip Adıvar'ın Handan ınını bir de Ayşe Kulin den okumalıyım diye almış Bambaşka bir kitapla karşılaşmıştım. Açıkcası belki bu düşüncem ağır olacak ama Ayşe Kulin e kesinlikle yakıştıramadığım keşke okumasaydım da Ayşe Kulin benim gözümde o muhteşem yerini korusaydı.