Ben Kaybolmam / Duygularım ve Davranışlarım
Ben Kaybolmam / Duygularım ve Davranışlarım
6Yorum
sasmin07
Kitapkurdu
çocuklarla konuşmanın en güzel yolu kitaplar. u konu için uygun bir kitap
Tuğçe Güzelyurt
Kitapkurdu
Çocukları korumak için kitaplara ihtiyaç var.
aysre
Kitapkurdu
büyük çoçukların neden kötülük ypmak istediğini anlatamadım , ee onlar da çoçuk dedi , biraz sanki dengesiz olmuş konu .Amcasının eve gidebileceğine inandığı çoçuk oyuncakçıya uğradığı için kayboluyor sonra hatta gece dışarıda kalıyor ,annesi yabancılarla konuşma dediği için kimseye derdini anlatamıyor kaçıyor ,sabah ta bir büyük denk gelip polislere teslim ediyor .öğretmenleri de bu arada ders te durumu anlatırken bazen anne babasına kızan çoçukların evden kaçabildiğini söylüyor,sanki biraz aklında yoksa bile akıllarına getiriyor diye düşündüm .
zeynep gürpınar
Bana çok tatmin edici gelmedi aynı konuda kitapyurdundaki başka kitaplardan sipariş edicem.
SLMYH
Bengi Hanım'ın diğer kitapları gibi bu kitabı da çocuklar için öğretici, çocuklarım çok sevdi , aradan zaman geçince tekrar okumak istediler.
KY-938707
Hayal kırıklığına uğradım.Okul öncesi olacak birkitap.3-5 sayfa ve fiyatıda oldukça pahalı.Daha makul fiyatlarda ve biraz daha büyük yaşlara hitap edebilir.