5Yorum
aliyzc
Bilge
05.02.2021
Dünyayı yöneten bir grup zengin fikrinin babası Ludlum'un tarzını çok iyi yansıtan sürükleyici bir romandı
kelemek
29.07.2011
alışılmışın diılanda bir konu ve güzel bir kurgu. zaman zaman kitap beni ters köşeye yatırmayı başarmıştır. dili ve olayların anlatılışı güzel beğendiğim bir kitap.
21mithrandir
Üstat
14.05.2009
Bu kitap ne umut seyhan75'in dediği gibi kendine has bir romandır nede AhmetEren'nin dediği gibi GeriSayımın devamıdır.bence Ahmet Eren isimli arkadaşım kelime hatası yapıp yanlış yazmış.Geri Sayım devam niteliğinde kitaptır doğru.ama Son Çember'in devamındadır devamı değilde seridir aslında Geri Sayım enaz diğer tüm Ludlum kitapları gibi biz okuru kendine bağlayan mükemmel bir kitaptır sayfa sayısıda insanı doyuracak tatdadır. zaten Ludlum'un tek Bourne serisinin sayfa sayısı doyurmaz insanı oda çok üzer beni çünkü en büyük romanlarıdır ama üç kitap olarak düşününcede oda çok iyi geliyor aslında.Geri Sayım'ı okumanızı tavsiye ederim.
umutseyhan75
Kitapkurdu
05.01.2007
Robert Ludlum, Altın Kitapların anlaşılamaz yayın anlayışı sayesinde ülkemizde asla hakettiği yere gelememiş bir yazar. Bulabilirseniz yine harika bir Ludlum romanı daha okursunuz. Gerçi kitapyurdu bulamazsa siz nasıl bulacaksınız bilmiyorum, belki şans yüzünüze güler. <br />Ahmet Eren, bu kitabın kendi kendinin devamı olduğunu yazmış, bu nasıl oluyor bilmiyorum ama kitap hiçbir kitabın devamı falan değil, tamamen şahsına münhasır bir roman. Ve her Ludlum romanı gibi heyecan verici, sürükleyici, bir kaç günde bitirilen kitaplardan.
AHMET EREN
30.05.2003
Tempolu, güzel bir kitap, ama şunu belirtmeliyim bu yazarın "Geri Sayım"<br />adlı kitabının devamı.