Hitler'in Ordusu & Nazi Savaş Makinesinin Tarihi (1939-45)
Hitler'in Ordusu & Nazi Savaş Makinesinin Tarihi (1939-45)

Kitapyurdu Fiyatı: 675,20TL

Ürüne Git
36Yorum
Rodopi
Kitapkurdu
2. dünya savaşına ilginiz varsa zevkle okuaycaksınız. görseller de bilgilendirici.
Caner YOLAGEL
Büyük zevkle okuyorum 2.dünya savaşı meraklıların severek okuyacağı bir kitap.
Onur Biçer
Kitapkurdu
Bu alanda yapılmış en iyi çalışmalardan biri. Görsel şölen âdeta. Bayılarak okuyorum ve görselleri takip ediyorum.
KY-302053
büyük zevkle okunacak eser.
atakan buz
Bilge
Kitabı okuyorum fakat birkaç eleştirim olacak. Kitapta anlatılanların görseller ile desteklenmesi çok güzel fakat kitapta aşırı ayrıntı verilmekte bu açıdan okuru sıkabileceğini düşünüyorum. Tabi ki de karar sizin.
sprmt
Kitapkurdu
Resimli harp tarihi sevenler için harika bir kaynak kitap.
Sadık Okur
Ne muhteşem kitaptır bu.
yabgu03
Kitapkurdu
2. dünya savaşında alman ordularını ve savaş tarihi sevenler için baş vuru kaynağı ilgili arkadaşlara tavsiye ederim.
sultan cem
Kitapkurdu
Muazzam, bol görselli , içeriği zengin baskı kalitesi yüksek büyük boyutlu bir kitap
mybook.34
Kitapkurdu
Nazi ordusu hakkındaki efsaneleri ve gerçekleri araştırdı. Döneme ait çizim ve fotoğrafların da yer aldığı "#Hitler'in Ordusu: #Nazi #Savaş Makinesinin Tarihi 1939 - 1945" kitabı çok iyi hazırlanmış bir kitap
morpheus79
çok güzel ve kaliteli 2.Dünya savaşına ilgi duyanların kitaplığında muhakkak olması gereken bir kitap.
PrinceJumong
Chris Mcnab'ın diğer eserleride çevrilse mükemmel olur.
derwaffe
Tanrım inanamıyorum. Harika bir çalışma. Prusya Ekolünün ne kadar muhteşem ve disiplinli olduğunu öğreniyorsunuz. Avrupa'nın nasıl da bu kadar hızlı bir şekilde Heer çizmeleri ve Luftwaffe uçakları altında çiğnendiğini öğreniyorsunuz. Avrupa'da ve Afrika'da ki tüm muharebelere ve asker analizlerine değinilmiş. İkinci Dünya Savaşı seven, militarist ve Nazizme ilgi duyan herkes alıp okumalı. Kütüphanemde de çok güzel durdu ayrıca. Bu arada çevirenler harika çevirmişler. Kelime yanlışı, anlatım bozukluğu hiç ama hiç bulamadım.
leo
Cildi ve içindeki bilgiler harika
Hayreddinnur
Kitapkurdu
Kuşe kağıt, mükemmel baskı.
matrixnh
Kitapkurdu
Çok güzel bir Hitler ve Nazi kitabı. Kitaplığımı süslüyor..
Komutan Lurtz
Konuya ilgisi olanlar için harika bir eser.
ayasegawa
Kitapkurdu
harika bir kitap kütüphanemde bulunması gerektiği için aldım verdiğiniz paraya değiyor
zkn58
Kitap harika... Keşke daha ucuz olsaydı.
demotique
Kitapkurdu
2. Harb'e dair kaynak soranlara bu kitap muhakkak önerilir. Yeni başlayanlara uygun değil, konuyu iyi bilenler için, bilgilerinin üstüne cila niyetinde diyebiliriz. Bir nevî tatlı üstündeki kaymak gibi. Baskısı da mükemmel.
1 2