Şarkıcı Denizkızı
Şarkıcı Denizkızı

Kitapyurdu Fiyatı: 89,38TL

Ürüne Git
35Yorum
İnsanların sömürülmesini şiirsel bir anlatımla masallaştırılmış. Sonunda beyaz atlı prens çıkmayacağı, kişiyi yine kendisinin kurtarabileceği mesajını beğendik.
deniz kızı seval keske inanmasaydin lalibe sonra digru yolu buldu ln en azindan alinmali okunmali
Fiyat performans olarak güzel çocuk kitaplarından ama tekrar tekrar okumak istediğimiz kitaplar listemize giremedi kızımla.
Çocukların çok sevdiği bir kitap oldu. 4 yaş sonrası için alınabilir bence.
Yazarın kitaplarını çok sevdiğimiz için hiç araştırmadan aldım ama kızım okumak bile istemedi kitaptaki kötü karakteri görünce. Şimdi şimdi alıştı ama hala hevesli değil. Kızım 5,5 yaşında bu arada. Bir çocuk kitabı için kitaptaki kötülük dozu fazla bence. Mutlu sonla bitmesi az da olsa kurtarıyor.
Oğlum çok sevdi oynaması da bir o kadar eğlenceli.
Kızıma aldım, birkaç sayfadan sonra okumak istemedi.
Kitapta seni şarkıcı yapacağım diye kandırılan bir denizkızı, kötü adamın kızı hapsetmesi, para odaklılık, neresinden baksam öğretici bir yanını bulamadım. Yeşilçamın kötü senaryoları gibi resmen, bu yazarın diğer kitaplarını beğenmiştim, beni çok şaşırttı.
Denizkızını yakışıklı prensin kurtarmaması çok güzel. Kız kendi çabalarıyla ve arkadaşlarının yardımıyla kaçıyor. Donaldson alışılmışın dışında. Yakışıklı prens prenses kalıplarının olmaması çok iyi.
Yeğenime almıştım.beğendi.
Kötü koşullara maruz kaldığında kabullenmeyip, çıkış yolu bulabilmeyi öğreten güzel bir kitap
Minikler için başarılı bir masal, sirk kısmında biraz daha ilgi çekici hayvan ya da sihirbaz gibi unsurlara yer verilse idi daha da başarılı olabilirdi çocukların en çok soru sorduğu kısım orası oluyor.
Nasıl güzel bir kitapsın sen öyle. Birde en büyük sürpriz şarkıcı Deniz kızının ismi oldu çünkü benim adım da Seval :) kızım da pek şaşırmıştı :) bıkmadan usanmadan tekrar tekrar okuyoruz.
ilk aldığımda konu itibari ile deniz kızının başına gelenlerden dolayı kızım çok üzülüp bir daha okumak istememişti,Aradan iki yıl geçtikten sonra kitabı tekrar çıkarıp okuduğumda ise çok sevdi.Yaşının küçüklüğünden dolayı etkilendi sanırım
Yine guzel bir Julia Donaldson kitabı.
Bu kitabi 5 yasindaki kizim o kadar cok sevdi ki tum sinif arkadaslarina hediye etti, tavsiye ediyoruz mutlaka
julia donaldson kitaplarını beğeniyoruz. Bunu da çok beğendik. tavsiye ederim
Konusu çizimleri baskısı oldukça güzel.3 yaş için uygun Şiirsel bir dille yazılmış düz yazı formunda değil ama okuması keyifli
Bildik bir hikaye çok güzel anlatılmış ve resmedilmiş. 4 yaş üstü çocuklara rahatlıkla okunup anlatılabilir.
koleksiyonumuza dahil ettiğimiz güzel bir kitap
1 2