10Yorum
BaharTanricasi
Kitapkurdu
Son kitaba geçmeden önce enfes bir tat bırakarak nihayete erdi. Normalde çerezlik, rahatlatıcı bir seri olarak düşündüğüm eser, gerçekten hayranlığımı kazanarak devam ediyor. Sevgili yazar, duygu aktarımını öyle derinden yakalayabilmiş ki Aç Gözlerini'nin birkaç yerinde kendiliğinden gözlerimin dolduğunu söyleyebilirim. Çiftimizin cinsellik temelli ilişkilerinin aslında ziyadesiyle fazlasına dönüştüğünü içtenlikle söyleyebilirim. Ayrıca satırlarda akarken birçok his; mutluluk, hüzün, tutku, güven ve diğerleri, kalbe dokunmayı başardı. Romanla ilgili unutmayacağım en güzel detaylar; esas oğlanın daima sevgisini nezaketle yansıtışı, esas kızın büyük kayıptan bir süre sonra konuya dair böylesine doğru ve bilgece yaklaşımı ve okyanusun duyulduğu o cennet gibi ev... Muhtemelen son kitabın İtalya'da başlayacağının verdiği heyecan. Keyifli okumalar dostlar!
selda_k
serinin 3.kitabi yumusak anlatimli bir solukta okunacak tipte bir kitap
zahide övün
3.kitabı çok uzatılmış buldum ilk iki kitap kısa ve netti. Seriyi okuduğum için 4.kitabınıda okuyacağım
özlem82
uzun zamandır okumak istediğim bir seriydi ve harika gidiyor
a.id.
akıcı ifade ile yazılmış hikaye
incredible_volk
beğendiğim bir seriyi güzel devam ettirmiş ancak ilk kitap hala favorim.
zynpars
Bu seriyi defalarca okudum. Muhteşem.
Angel's Books
Yazarın ilk 2 kitabı kısacık tutup 3. kitabı böyle uzatmasını bir türlü anlayamadım gitti. Aman aman bir olay yok 3. kitapta. Ama bu tarzı sevenler için okunur bir seri. Seriye devam edip 4. kitabı da okur muyum, şu an için bilmiyorum. Belki bir zaman gelir okumaya karar veririm. Son olarak, kapak resminin anlamı da kitabın sonunda ortaya çıkıyor diye bilgi de vereyim, öyle boş kapaklardan değil yani.
birgül_ateşli
İlk iki kitap kadar heyecanlı olmasa da yinede güzeldi. Seri kitap olduğu için merakla aldım ve bir çırpıda okudum. Sırada 4. kitap var bakalım kahramanlarımız Ethan ve Brynne nasıl bir sona ulaşacaklar.
Coracessium
Kitapkurdu
Bu kitapla serinin temposu biraz düşmüş olsa da (seri kitapların temel sorunudur bu) diğerleri gibi bu da güzeldi, umarım 4. kitap için fazla beklemeyiz.