16Yorum
mervecaglakuru
22.09.2021
Böyle büyük bir aktörün hayatından bazı şeyleri öğrenmek; oyunculuk işinde ki deneyimlerini ve bu deneyimler için hissettikleri okumak oldukça keyifliydi.
GÖZDE
28.05.2021
Al Pacino seviyorsanız sıkılmadan okuyacaksınız ve aldığınıza pişman olmayacaksınız
kaysersoze13
08.10.2019
al pacinonun hayatı ve filmlerine dair kendi ağzından birşeyler okumak isteyenlere ve pacino sevenlere tavsiye ederim.
Remzi 1907
19.09.2019
Detaylı bir biyografi bekliyorsanız pek tatmin etmeyebilir. Daha çok, filmleri ,rol aldığı tiyatro oyunları ve diğer projeleri hakkında yapılmış bir söyleşi denebilir.
şirazlı
Kitapkurdu
12.02.2019
19. asır Napoleon olmak isteyen çocuklarla doludur. Herhalde bu zamanlarda aynı durum Al Pacino için geçerlidir.
capitana
Kitapkurdu
02.12.2018
Söyleşilerden derlenmiş, sinemanın en önemli oyuncularından, okunmalı
maitreya21
18.08.2018
Al Pacino ile röportaj yapıla yapıla hazırlanmış bir kitap. İyi bir biyografi olmuş.
Şafak
17.08.2018
Al Pacino'nun hayatını detaylı bir şekilde okuyucuya aktarıyor. Ben bir hayranı olarak okurken keyif aldım.
Marankoz
17.07.2018
Sinema tarihinin en değerli oyuncularından birisi olan Al Pacino'nun nehir söyleşi tarzında sayılabilecek başarılı bir kısa hikayesi.
Sea Bemol
Kitapkurdu
28.06.2018
Bu adamı çok sevdiğimden hakkında daha çok bilgi almak adına almıştım kitabı. Okuması keyifliydi.
Rok1108
12.05.2018
Tamamı Röportajdan oluşan, okuması çok keyifli bir kitap.
archeologist_7
24.03.2018
Uzun süredir merak ettiğim bir kitaptı indirime girmesiyle hemen edindim.Okudum , Al Pacino'nun hayatına dair gençliğinden yetişkinliğine özel hayatından yaptıklarına , yaptıklarından yapamadıklarına kadar birçok detay var. Röpörtajların ,ses kayıtlarının derlenmiş hali gibi olan kitabın açıkçası akışını ve dinamizmini pek beğenemedim tabi bu kişisel yorumum.Al Pacino sanki röpörtajı verirken sıkılmış.Bu durum okuyucu olarak beni neden rahatsız etti bilemiyorum .Bir yenisi gelene kadar kendi tarafından bununla idare edeceğiz .
Aykut Aykut
Kitapkurdu
26.09.2017
Grobal'ın Al Pacino ile yaptığı mülakatların toplandığı bir kitap. Kitabın başında Al Pacino'nun kariyerini özetleyen yaklaşık 30 sayfalık bir giriş de var. Mülakatları okumak da gayet keyifli. İyi okumalar herkese.
kTyDieseL
30.05.2017
Unutulmaz filmlerin başrol oyuncusu Al Pacino , okurken sık sık güldüğüm bitmesini istemediğim bir kitap oldu. Şuanda bu yazıyı okuyorsan hiç tereddüt etmeden bu kitabı almanı tavsiye ederim , çünkü Al Pacino'ya karşı beslediğin bir duygu olduğu için şuan bu sayfadasın.
fatma demir
Kitapkurdu
10.05.2017
tüm zamanların belki de en büyük aktörü. Al Pacino'yu daha yakından tanımanın zamanı. onu izlemek yetmez, okumak da lazım
KY-523411
24.03.2017
En beğendiğim aktör ve idollerimden bir tanesi...Reklam bile çekse izlenir ve her filmi güzelleştiren bir aktör..Filmin senaryosu kötü olsa,yönetmeni ve diğer oyuncu kadrosu kötü olsa dahi AL PACINO var ise o film ne kadar uzun olsa da izleniyor...Bana göre Marlon Brando ile birlikte son yüzyılın en iyi 2 aktöründen birisidir ama benim için zirvededir...Kitap tükenmeden alabildiğim için şanslıyım...