4Yorum
mel_asdg
28.06.2017
Bu kitabın kendisi mi kötü yoksa yazarı mı kötü bilemedim ama ilk defa bir kitabı bitiremedim. Malesef güzel bir kitap değilmiş gerçekten de.
AB RU
Kitapkurdu
04.04.2017
M. Ryan ve H. Jackman'ın oynadığı bir aşk filmi vardı, konusu ona çok benziyor. Frankestein lafına kanarak aldığım ucuz bir Amerikan romanı çıktı. Koca araştırma gemisinde çalışan tek kadın ve kadın bedenine akıtılan pis bakışların olduğu kötü bir kitaptı.
mustafakiransoy
Üstat
04.04.2016
Buzullarda donarak ölen bir yargıcın yüzyıl sonra tekrar hayata döndürülmesi kapsamında yazılmış bulunan bir bilim kurgu romanı. Kitap bir yarışmada hediye gelmese almayı ve okumayı düşünebileceğim bir eser değil. Konu Amerikalıların dine bakışını kurguladıkları, bilimle din arasında çelişkiler olduğunu sunmaya çalıştıkları yönlendirici bir eser. Pek bu tarz kitapları okumasam da anlatımı sürükleyici değil, bizden uzak bir eser.
aozmert
26.02.2016
Bu kitabın konusu gerçekten çok güzeldi. Bence daha güzel işlenebilirmiş. Her karakterin ağzından anlatılan bölümler var. Farklı olmuş. BElki de çeviridendir bilinmez yine de yazık olmuş bence.