Tehlikeli İçgüdü / Rosemary Sahili 2
Tehlikeli İçgüdü / Rosemary Sahili 2

Kitapyurdu Fiyatı: 75,00TL

Ürüne Git
9Yorum
Deniz Şentunalı
Kitapkurdu
Serinin ikinci kitabı olaylar biraz fazla hızlı gelişiyor gibi geldi bi de gereksiz uzamıştı. Sanırım yazar seriyi üçlemek istediği için. Tavsiye ediyorum.
Özlem Sensal
Kitapkurdu
Serinin 2. kitabı. keşke hiç olmasaydı da ilk kitapta bitseydi dedirtiyor. Blaire Finlay'e aşık ve ondan hamile kalıyor, sırrı öğreniyor ve kaçıyor.
aksu2000
Bu ilk kitabın devamı yani serinin 2. kitabı.. Blaire, Rush'da ayrıldıktan sonra doğum büyüdüğü kasabaya dönüyor ve eski erkek arkadaşının büyükannesi ile kalmaya başlıyor. Ama çok mutsuz ve çok korktuğu bir şey oluyor. Blaire'in regli 3 geciktiği için hamile olma ihtimali var. Ve eczaneye gidiyor ve korktuğunun gerçek olduğunu öğreniyor. Ama Rush'a bunu söyleyemez. Eski erkek arkadaşı da öğreniyor ve Ona bebeği kabul edeceğini ve Onu çok sevdiğini söylüyor ama Blaire kabul etmiyor. Blaire'ın arkadaşı yanına geliyor ve geri dönmesini , eski işinin Onu hala beklediğini ve ev arkadaşı olmasını istediğini söylüyor. Blaire başta kabul etmiyor ama eski çalıştığı yerde güzel bahşiş aldığı için 4 ay kalıp karnı belli olmadan para toplatıp başka yere yerleşmek istediğine karar veriyor ama Rush'u tekrar görecek olması Onu korkutuyor.Rush ise, her şeye razı yeter ki Onu yeniden görebilsin. Blaire gittiğinden beri perişan durumda çünkü Blaire'ı çok seviyor.
sakurahime
Serinin ikinci kitabı olan Tehlikeli içgüdü ilk kitabın bittiği yerden başlıyor ve Blair ile Rush'ın hikayesine kaldığımız yerden büyük bir heyecan ile devam ediyoruz. Ben okurken keyif aldım romantik kitap sevenlere tavsiye ederim.
tugba_7982
Bilge
Keşke ilk kitapta herşey bitseydi. Uzadıkça anlamını yitiren bir seri.
Coracessium
Kitapkurdu
okurken çok dikkat gerektirmeyen kafa yormayan ama bir o kadar da güzel bir kitap.
ömer1982
Kitapkurdu
BENİM FARKLI BİR KİTAP OLDU. OLAYLAR HIZLI GELİŞİYOR. İNSANINI ZİHNİNİ ÇOK YORMADAN DEVAM EDEN BİR ESER OLMUŞ. OKUNABİLİR.
cerpo
Kitapkurdu
Ben sevdim.Çok iddialı değil ama fazla ayrıntıya girip edebiyat yapmadan aralarındaki aşkı vermiş. Karakterler fazla derin değil ama insanı da yormuyor. Olaylar çok hızlı gelişiyor.Rahatça alınıp okunur ama çok gençlerin okuması sakıncalı.Cinsellik fazlaca var.
semih899
ilk kitabıda büyük bi beğeni ile okumustum. Bu pek ilk kitap gibi olmamış ama okunamaz da değil.