Beni Bırakma / Tutku Serisi 4 (Ciltli)
Beni Bırakma / Tutku Serisi 4 (Ciltli)
13Yorum
yaseminvize
Kitapkurdu
29.07.2020
Kitaba bayıldım. Her kitabı bir öncekinden daha güzel oluyor. Türü sevenler okusun muhakkak.
Mehmet Alperen Murat
Biraz uzun gelsede güzel bir hikayesi ve örgüsü olan hoşuma giden bir roman oldu açıkçası bir çok kitabı varmış yazarın ilerde alıp okuyacağımdan eminim.Tavisye ederim
dgsirius
27.11.2019
İmkansız aşk yoktur, sabır gösterir ve mücadele edersen hayal edebileceğin her şey gerçekleşir. Kitap boyunca aklımdan sürekli bu cümle geçti. Akın hayalet ekibine yeni girmiş, mavi gözlü eski bir subay, en belirgin özelliği güler yüzlü olması ki FMArsal romanlarına alışık olanlar bunun pek yaygın olmayan bir özellik olduğunu bilirler. Hikayemiz Gamze'nin karlı bir günde Akın'a çarpmasıyla başlıyor. Bir çeşit modern peri masalı... Ve öyle güzel bir kurgu ile donanmış ki, gözünüzü kırpmadan bir solukta okuyorsunuz. 720 sayfa gözünüzü korkutmasın, nasıl başlayıp nasıl bittiğini anlamayacaksınız bile... Gereksiz uzatılmış diyaloglar yok, abartılmış romantizm yok, sayfalarca süren tasvirler yok ama karşılıksız dostluklar var, arkadaşları için gerekirse ölüme yürüyenler var, muhteşem bir aşk var... Yine bir FMArsal romanı ve yine yüzümde bir gülümseme ile son sayfasını kapattım.
sdibek
Kitapkurdu
26.05.2017
Tavsiye ederim eğlenceli bir kitap
sultan....
26.10.2016
Tutku serisinin son kitabı... Keşke bitmeseydi.
Oz_ku
26.09.2016
Serinin son kitabı yine harika bir FMA kitabı kesinlikle. Bu seriyi okumalısınız
Filizsu77
25.08.2016
akıcı ve güzeldi
se.da18
28.04.2016
Güzel bir kitab
Büşra Yıldız
26.02.2016
Bir dünya güzeli ile hapishaneden yeni çıkmış birinin arasında ne olabilir? Ne kadar zor bir konu olduğunun üzerinden geçmeyeceğim ancak kusursuz işlenmişti. Akın'ın mavi gözlerinde kaybolmak isteyeceksiniz. Alın ve hiç düşünmeden okuyun.
Özlem Yağdıran Yavuz
Yazarın kirapları neredeyse birbirinin aynısı ancak her kitaba başladığınızda su gibi bitiriyorsunuz. Konu akıcı.
peterpannn
Kitapkurdu
09.01.2016
nefretten sonra,seni sevmek istemedim,yalnız gözlerin için,beni bırakma Tutku Serisinin son kitabı
BayraktarZ
03.12.2015
Yazarın her kitabı ayrı bir güzel ayrı bir tutkulu... ben seni sevmek istemedim ile başladım sonra dayanamayıp diğer kitaplarınıda aldım :) kıskanılası bir aşk, sürükleyici ve akıcı konusu ile sizi başka diyarlara götürüyor binlerce okuyucu kitlesine sahip yazarın bu romantik serüveninde sizde olmak isteyeceksiniz!!! ayrıca tereddüdde kalan arkadaşlar her kitapta ayrı karakterlerin konusu işleniyor kafanız karışmayacak sizde bu seriyi tamamlayacaksınız ;)
KY-2518052
23.11.2015
mükemmel ötesiydi bayıldım. Tutku serisi gerçekten okunası bir seri.