Asya Yolları, Himalayalar ve Ötesi
Asya Yolları, Himalayalar ve Ötesi

Kitapyurdu Fiyatı: 507,00TL

Ürüne Git
6Yorum
Umut Köse
Kitapkurdu
Çok özel bir seyahatname, ilgiyle okudum.
KY-1268214
yazar bu seyahati gerçekleştirdiği motosikletini oğluna verebilmek için hala saklamaktadır. dağa tırmanış ve geriye inişin gerçekleştiği bölüme kadar olan kısım fena yazılmamıştır. ancak budizm ilginizi çekmiyorsa sonrasından sıkılabilirsiniz benim gibi.
ErtanHot
Sen yaz ben okuyayım Nasuh Mahruki
Gecce48
Kitapkurdu
Mahruki ile beraber Asya'da dolasıp gelmek gibiydi.Farklı inanıslar ve yaptıgı yorumlar son derece ilgi cekiciydi.
bulut ermiş
Nasuh Mahrukinin maceralarına, günlükleri sayesinde eşlik etme şansı yakaladığımız bir eseri daha. Gezi, seyahat yazılarından hoşlananlar için çok keyifli bir kitap. Motosiklet sürücülerine özellikle tavsiye ederim.
olivine
Kitapkurdu
Keşke bu tarz kitaplardan kitaplarda binlerce olsa, bambaşka bir ülkede yaşıyor olurduk inanın. Kesinlikle tavsiye ediyorum.