7Yorum
B. A.
Kitapkurdu
17.02.2025
Güzel, tatlı bir anı kitabı.
Oğuz  Kaygalak
Bilge
19.08.2024
Psikoloji denilince akla gelen ilk ustalardan Çiğdem Kağıtçıbaşı'nın yaşam hikayesini okumak keyifli.
HİLÂL
Üstat
20.05.2020
Kuzenim sayesinde tanıştığım bir kitap, güzel ve akıcıydı.
i.koç
29.02.2020
Çiğdem hocanın mutlaka okunması gereken anı türü kitabı
Neslihan PEKÇEVİK
Kitapkurdu
12.02.2019
Gerçek hayat hikayesini, yaşayan kişilerden okumak çok keyifliydi.Kitap, Cumhuriyetin kurulduğu ilk yıllarda neler yaşandığını çok net anlatıyor.
Sinem kortay
16.04.2017
Yazar elinden çıkmış gibi düzgün yazılmış bir anı kitabı. Çiğdem Kağıtçıbaşı'nın annesinin kendi anılarını yazdığı bir kitap, aralarda ve yoğunluklu olarak sonlara doğru Çiğdem Kağıtçıbaşı'nın anıları da var. Önemli olan, bu anılar alelade değil, maddi olanaksızlıklardan gelerek eşi ile birlikte dönemin ilk özel okulunu kurmuş, aydın 3 çocuk yetiştirmiş bir Cumhuriyet kadınının ve öğretmeninin anıları. Sıkıcı değil, kolay okunuyor. Eğitimin, çalışkanlığın ve azmin önemi çok güzel anlatılmış. Anı türünü seviyorsanız tavsiye ederim.
emina l
26.02.2017
Kitabi hocam sayesinde aldim okudum. Kitap cok etkiledi beni. O yillara gitmis gibi oldum. Cok akici surukleyici bir kitap. Herkese tavsiye ederim