Gece Kuşu Uzun Öter Hakkındaki Yorumlar

Editorün Seçimi Bu yorum Kitapyurdu editörleri tarafından faydalı bulunarak öne çıkarılmıştır.
Bilgi İçin 
kutuphaneokuru
06.03.2024
Yazarın okuduğum ilk eseri. Aleni bir sır vermek gerekirse, yazarı da, anlatımını da çok beğeneceksiniz, çok çeşitli hikayeler, hayatın içinden satır araları, gözlemler size bir yerden tanıdık da gelecek eminim. Ustalıkla kurulmuş cümleler, samimi üslup, kahramanlarıyla kahraman olan yazar. Hikaye bitişleri de aynı naiflikte, bir dokunuşla son buluyor. Hikayelerde kimi zaman yazarı da görüyoruz. Eleştiri ve bakış açısını kendine haslıkla dile getiren bir yazar var karşımızda. Eserini oğlu Ali Çokum' a ithaf ediyor. Sevgiyle diktiğimiz ağaç kurumasın diyerek.
15 öyküye yer verilen eser 136 sayfaya güzelce yedirilmiş hikayelerden oluşuyor. İlk öykü esere ismini veren Gece Kuşu Uzun Öter hikayesiyle başlıyor. Arka kapak yazısında da bu hikayeden bir alıntıya yer veriliyor.
"İnsan asıl gece düşünmeye başlıyordu. Onun dışında gündüz kitle halinde yaşayan insanoğlu düşünmüyor, olması gerekenleri yaşıyordu."
Yanıtla
0
0
Destekliyorum 
Bildir
Kitapkurdu
Kitapkurdu
Bilgi İçin 
Merve ÖZTÜRK
12.10.2024
Satın Alma Onaylı Bu ürün yorum sahibi tarafından satın alınmıştır.
Toplumsal konuları ele alan, kısa hikayelerden oluşan güzel bir eser. Yazarın farklı bir dili ve anlatımı var.
Yanıtla
0
0
Destekliyorum 
Bildir
Kitapkurdu
Kitapkurdu
Bilgi İçin 
Ayn-ı Hayat
04.06.2024
Satın Alma Onaylı Bu ürün yorum sahibi tarafından satın alınmıştır.
Romanlarını okumaya alıştığım yazarın hikayesini okumak başta farklı geldi. Güzeldi ama yer yer sıkıldım ya da anlatılar kısa kısa olduğu için kendimi kitaba veremedim.
Yanıtla
0
0
Destekliyorum 
Bildir
TOMRİS HATUN
05.02.2022
Satın Alma Onaylı Bu ürün yorum sahibi tarafından satın alınmıştır.
Okurken karakterleri yanınızda hissediyorsunuz, güzel bir kitaptı.
Yanıtla
1
0
Destekliyorum 
Bildir