Yüreğinin Götürdüğü Yere Git (Mini Kitap)
Yüreğinin Götürdüğü Yere Git (Mini Kitap)
25Yorum
Aşkın TİFTİK
Çok başarılı. Mini kitap olması ayrı güzel :)
kitapsaltepkime
Kitapkurdu
Mini kitap ayrıcalığı ile okumak başka oluyor. Kitap çok iyi.
çiğdem kayhan
Çocuğun eğitiminde geleneksel yaklaşımların,demokratik olmak adına aşırı serbestliğin ya da dinî baskıların geri dönüşü olmayan yıkımlara neden olduğunu hatta bu yıkımların nesilden nesile yön değiştirerek devam ettiğini akıcı bir dille anlatan harika bir yapıt.Tekrar tekrar okumaktan haz alabildiğim kitaplardan.Herkesin okumasını tavsiye ederim.
godep
Sıkılmadan, keyifle okunabilecek bir kitap. Minikitap formatında olması da ayrı bir güzel olmuş...
demet_cemaral
mini kitabın sayfaları çok ince olduğu için okurken biraz zorlanılabiliyor ama yinede çok güzel bi hikayeydi
voiceness
nce kitabın konusu hakkında kısaca bahsedeyim.Kitap büyükannesinden torununa mektuplar şeklinde ilerliyor.Bu mektuplarda üç nesli etkileyen olayların sebepleri ,perde arkaları anlatılıyor .Büyükannenin mektupları yazdığı zamanlardaki yaşamından kesitler de mevcut.Bu kitabın duygusu hüzün.Başta sona hüzünleniyorsunuz.Aşk da yok değil ama o da biraz hüzünlü .Ben bazı yerler de kendimi gördüm büyükannede. Kitap oldukça akıcı.Vakti olanlar hiç sıkılmadan bir solukta okuyabilir.Ben bolca altını çizdim.Bu da demek oluyor ki kitap benim ruhuma oldukça hitap etti.Bu mektupları alan torun olmayı isterdim .Çünkü düşünsenize biri size yaşamanın rehberini bırakıyor adeta.Tecrübeleri size miras ...Yaptığı hataları ,yapmadıkları,pişmanlıkları .Çok insanca değil mi ?Herkesin okuması gereken kaliteli kitaplardan olduğunu düşünüyorum .Okuyun ve okutturun bence .
Yunus Emre
Boyutu ile her yerde okunabilecek güzel bir eser
Kütüphane sakini
Kitapkurdu
Tasarımı ve baskısı çok güzel.Eser zaten çok kıymetli ve hayat hakkında değerli tespitleri olan bir eser.Bayildimm :)
Ozlemkr
Coook etkilendim.. harikaydi
fthsrky
Mini kitap serisi gerçekten çok güzel bir hizmet. Ve Susanna Tamaro'nun kitabı en değerlilerinden biri.
Büşra Barut
Kitapkurdu
anlatımı sade ve akıcı bir üslupta, okuması keyifli bir kitaptır. iyi ki okumuşum dediğim kitaplardan.
bilal1989
Yazarın iilk kez kitabını okuyacağım. Tavsiye üzerine aldım.
nurcn
cocuklugumda okumustum. okurken bana cocuklugumu animsattigi icin farkli biryeri var. mutlaka okunmali
aysanhan
kitabı tavsiye üzerine aldım ve çok beğendim
eenokur
çok güzel bir kitap.. bu boyutu fazla küçük normal cep boyu değil. seyahat için çok uygun ama..
hayalet0000
Küçükken okumuştum, cep kitabını görünce alıp tekrar okumak, istediğim zaman yanımda bulundurmak istedim. Yaşlı bir insanın torununa hislerini, bakışını, tavsiyelerini aktardığı göndermediği mektupları, kalbinize işliyor.
BKLC
onca sene neden okumamışım.neden okumak için bu kadar beklemişim
Özge Akkın
Yüreğiniz nereyi istiyorsa oraya gidin. İçinizdeki sese kulak verin. İçinizdeki çocuğu serbest bırakın.Bırakın özgürce yaşasın.
M.u.t.l.u.l.u.K
Kitapkurdu
Yazarın daha önce Luisito adlı kitabını okumuştum, insanın içini ısıtan çok güzel bir kitaptı. Bu kitabında da o sıcaklığın yanısıra empati yaparak hareket etmenin gerekliliği güzel ifade edilmiş.
asaf
Kitapkurdu
her an yanınızda bulundurabileceğiniz bir kitap.bir de böyle okumak lazım
1 2