Mesele Ne Kadar  İyi Olduğun Değil,  Ne Kadar İyi  Olmak İstediğin.
Mesele Ne Kadar İyi Olduğun Değil, Ne Kadar İyi Olmak İstediğin.

Kitapyurdu Fiyatı: 136,95TL

13Yorum
Kişisel gelişim kitabı, bu tarz kitap sevenler için önerilebilir
kısa kısa dipnotlar özenli cümleler hatırlamak iyi geldi
Paul Arden'in sadece ''reklam'' sektöründe çalışanlar için değil tüm herkese kariyerlerinde bir atılım yapmaları için ışık tutacak çalışması olduğu düşüncesindeyim.
Kendini geliştirmek isteyen herkes için baş ucu kitabı
Okuduktan sonra kitaplıkta güzel bir tablo misali duruyor.Her gün kapağındaki yazıyı okumak iyi hissettiriyor galiba.
reklamcılığa yönelik bir kitap. ama kitabında ilk 20-25 sayfası herkese hitap ediyor. bu yüzden sırf 20-25 sayfalık bölüm için bile okunası bir kitap. Ayrıca kitabın tasarımı da çok güzel yapılmış.
Reklamcı bir arkadaşımın önerisiyle aldım ama kesinlikle herkesin okuyabileceği bir kitap. İş dünyasına adım atmadan önce nasıl bir yol izleyeceğinizi, nasıl bir profil çizeceğinizi bilmiyorsanız oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum.
Bazı kitaplar arada bir okunup gaza getirecek kitaplardır kısa bir süre etkisi vardır sonra hatırlamazsınız bile ama bu kitap durup yeniden düşünmenize olanak sağlıyor.
İnsanın içindeki güce inanması gerektiğini vurgulayan,kısa amaa öz bir kitap.kişisel gelişime önem Veren insanlar okumalı.
Reklamcıların, basit temek yargı ya da atıf olmadan da bir kitabın satabileceğini ispatladıklarını düşündüğüm bir kitaptır. Başlığının içeriğini doldurduğunu düşündüğüm için aldım. Ancak şu an yanıldığımı düşünüyorum.
Pek de umduğumu bulamadım.
Başlangıcı herkesi, sonları reklamcıları ilgilendiriyor.
Kitabı okudum gerçekten kötü bir kitap çok basitçe yazılmış genelde sayfalar resimlerle dolurulmuş