Sonsuzluğun Sınırında
Sonsuzluğun Sınırında

Kitapyurdu Fiyatı: 228,75TL

Ürüne Git
13Yorum
Ayşe Naz Çakır
13.11.2022
Aşırı sevdiğim bir seriydi. Yazarin kalemini sevdim. Akıcı, sade ve anlaşılır bir dili vardi. Sadece bazi yerlerde kafam karisti. Klonlar hakkinda daha fazla ayrıntılı bilgi olmasini isterdim. Ve son olarakta Alora ve Bridger sahnesi daha fazla gormek isterdim. Ohun disinda bilim kurgu anlamında doyurucu bir kitapti. Herkese onerimdir.
Gulistan Gulmez
Kitapkurdu
03.05.2022
tahminimden daha çok sevdim, ilginç bir bilimkurgu gençlik karışımı bir kitap
efasu
Kitapkurdu
20.01.2022
ZAMANAI KOTROL EDEBİLİRMİSİNİZ....
-MaKaRnA
31.07.2019
okuduğum ilk bilim kurgu tarzı kitaptı ve çok beğenerek okudum kesinlikle tavsiye edebilirim
busra-sena
Kitapkurdu
06.02.2019
Baya merak uyandırıcı ve çok sürüklüyeciydi. Kitabı bırakamadım. Bir günde bitti.
cerenözgenaz
20.06.2018
Bilim kurgu kitapları okumayı seviyorsanız sizin için mükemmel bir kitap olabilir.Ben çok özellikle sonunu çok beğendim
irem_pr
28.05.2018
gayet güzel bir kitaptı, yoğunlaşarak okumak gerekiyor bazı yerleri. sonlara doğru heyecan arttı. dil ve anlatım güzeldi.devamını bekliyoruz yabancı yayınları!
uzayadamı
08.06.2017
Akıcı bir kitaptı.Özellikle son 100 sayfası su gibi akıp gitti. İyi bir bilimkurguydu.
burning red
07.04.2017
yazarın ilk kitabı ama anlatım dili, gelecek ile şimdiki zaman arasında gidip gelen bölümler nefes kesici.bir günde bitirdim
....EsiLa ...
18.01.2017
kızım bilim kurgu kitaplarına bayılıyor. bunu da evesle aldırdı ve çok beğendi. okunmalı bence...
madambovaryy
25.11.2016
2146 - 2013 arasındaki bağlantılar çok iyi kurulmuştu. Kitabın devamının çıkacağı belli, akılda soru işaretleriyle bitirdi yazar kitabı.
seqo
Bilge
02.09.2016
Bridger 2146 yılında, Alora ise 2013 yılında yaşamaktadır. Yıllar arasında geçiş yapılabilinen bir dönem ve buna bağlı olaylar anlatılmış. Değişik konusu olan bir kitap, ilgisi olanların hoşuna gidecek bir hikayesi var.
Uğurum^
Kitapkurdu
29.08.2016
Kitap esas olan Bridger ile Alora arasında iki koldan ilerliyor. Gayet akıcı, merak uyandıran, dili sade bir kitaptı. Zaman yolculuğu konularına merak duyan arkadaşlara tavsiyemdir.