Hadis Ehlinin Istılahları Hakkında Nuhbetul Fiker Şerhi Hadis Usulü
Hadis Ehlinin Istılahları Hakkında Nuhbetul Fiker Şerhi Hadis Usulü
9Yorum
tarikshin
Kitapkurdu
Hadis Usulü dersini bu eserden işledik. Hadis ile ilgilenenler için mutlaka olması gereken bir eser.
ömer frk
Hadis ödevi için aldım güzel bir eser gerçekten
rabbizidniilma
maalesef gelmedi... usulul hadis klasiklerinden. faydalı olduguna eminim
mualla turtayapan
Kitapkurdu
son derece faydalı bir eser ve anlaşılır açık bir tercüme.tavsiye ederim.
KY-2604389
Hadis metodolojisi için bir köşetaşı.
dnzky
Özellikle şu günlerde mutlaka bu ve benzeri usul kitaplarına yönelmeliyiz.Usul ve menhec olmadan istikamet arayışı beyhude.
kebikecc
İbn Hacer'in hadis alanındaki ilmi ve otoriterliği tartışılmaz. Bu klasik eser hadis usulü ile ilgili temel bilgileri sunuyor okuyucuya.
nurcan solak
Kitapkurdu
نخبة الفكر في مصطلح أهل : el-Hâfız İbn Hacer el-Askalânî (852/1448)'ye ait olan Nuhbetü'l-fiker fî mustalahı ehli'l-eser ve bunun müellife ait şerhi Nüzhetü'n-Nazar fî Tavzîhi Nuhbeti'1-Fiker adlı hacmi küçük-değeri büyük eser, her ne kadar değişik ve geliştirilmiş bir tertibe sahip ise de temelde İbnu's-Salah'ın Ulûmu'l-hadîs'inin bir ihtisarı­dır.
SLAVE ""
Kitapkurdu
ALLAME İBN HACER EL ASKALANİDEN müthiş bir eser. Hadis ile ilgilenenlerin mutlaka okuması gerek...