Dünya Haritası Boyama Kitabı
Dünya Haritası Boyama Kitabı
14Yorum
mstscn
Kaşif
Çocuklar için eğitici bir boyama kitabı olmuş.
zedimedi
Kitapkurdu
dört yaş için fazla detaylı geldi ama sonrası için güzel bir kitap
eliferoglu
Kaşif
dünyayı keşfetmek isteyen minikler için faydalı ve eğlenceli
Esmanrl
Kitapkurdu
Çıkartmaları tekrar tekrar yapistirilabilenlerden gerçekten çok kaliteli bir kitap yaş grubu çok küçük çocuklar için değil fakat okuloncesi için olabilir
Nihal Alemdar
4 yaşında harita hastası oğlumun en sevdiği boyama kitabı
Sebile Acar
Kitapkurdu
5 yaşında oğlum 1 yıla yakındır harita, dünya, Türkiye gibi merakına yönelik kitaplar alıyoruz. Kendi haritasını zaten kendi çizip olgunlaştırıyor, sınırlı boyama kitabı almıyoruz serbest çalışıyor. Kitaplarıyla bağlantılı bulduğum ve içinde cizerken destek almak istediği ulke bayrakları için aldım. Fakat bilgileriyle yani görsel ve alt bilgileriyle daha çok ilgilendi.
DeliDumanZade
Kaşif
Çok detaylı.. çok başarılı.. içinden çıkmak istemiyor insan.. 8/9 yaşa daha uygun boyama olsa da.. coğrafyayı sevdiren müthiş bi kitap olmuş.
bilirbilmezbilirkişi
Coğrafyayı eğlenerek öğreten güzel bir kaynak. Kıtalar kavramına merak salmaya çalışan her çocuk için iyi bir tercih. Ben kitabı satın alalı biraz zaman geçti, aklımda kaldığı kadarı ile ülkemizle özdeşleşen hiç bir unsur yer almıyordu kitapta. Hani bi' İstanbul dahi sembol olan şehirler içinde işaretlenebilirdi. Çok daha küçük ülkelere dair işaretlemeler mevcuttu diye anımsıyorum. Tek olumsuz yönü bu diyebilirim.
emine.zeynep
Üstat
okul oncesi kizim icin biraz erken oldu..kitapligimiza kaldirdik.ileride faydalanir.her sayfada kitalar bolumlendirilmis ve ulkeler gosterilmis..ilkokul cagi icin faydali olacaktir
savasefe
Kitapkurdu
9 yaş çevresine göre bir kitap iyi sayaılır
Ali ömer Tortuk
Çok küçükler için biraz zor olabilir
azra
5yaşındaki kuzenim sürekli bunu okumamı istiyor
tyky
Görselleri ve coğrafi çizimleri çok güzel. Çocuklar için eğlenceli bir aktivite kitabı. Tavsiye ederim.
Nalan Akan
Kitapkurdu
Her sayfada bir kıta.O kıtadaki ülkeler ve onlarla özdeşlemiş şeyler (Orta Amerika-Panama-Dev deniz kaplumbağası vb gibi)Gayet başarılı ancak çocuğun ilgisine bağlı olmakla beraber ilkokul sonrası için daha uygun.Görsel açıdan çocukların kolaylıkla öğrenmelerine yardımcı olabilir.