7Yorum
KY-297177
07.02.2021
Bir arkadaşımdan aldım okudum. Şipariş vereceğim fakat geçici olarak temin edilemiyormuş. Herkesin okuması lazım. Özellikle de televizyonlarda halkın huzurunda tartışılmaması gereken konuları, akademik çalışmaların alanı olan konuları fütursuzca tartışan ilahiyat hocalarının okuması lazım. Birisinin ak dediğine diğeri kara diyor. Olabilir. Ama halkın huzurunu kaçırmamalılar, hayatta kalmak için tutundukları dalları kırmamalılar. Hikayedeki Aziz'i örnek alsınlar.
kaptüs_07
Kitapkurdu
27.02.2020
çok beğendiğim bir kitap oldu.Ufuk açıcı zevkle okunacak bir kitap
KY-62664
03.08.2019
Hikayenin kısalığına rağmen verdiği mesajlar çok doluydu. Bu arada kitap, SEL'in GECEYARISI kitaplığı serisinde yer alıyor, o yüzden boyut olarak diğer kitaplardan çok küçük.
shewckenko41
08.07.2019
UNAMUNO nun tarzı çok iyi.Hikaye bana KAZANCAKİS in ZORBA kitabını hatırlattı.Okuyucu için çok zevkli bir kitap.
S.i.i.
28.06.2019
Bu hikaye çok tanıdık bir motifi güzelce işlemiş
bookworm191
21.04.2018
inanmıyor ancak insanların mutluluğu için öyle davranmak zorunda hissediyor. Yaratılanlar ölmek için doğmak zorunda olduklarını bilmelidirler. Bununla teselli buluyorlar. Manuel'imiz için teselli ise insanlardaki teselliden gelen tesellidir. O buna inanıyor... Nietzschevari bir söylem var öyküde... iyi okumalar.
yağmurda yürüyen
Kitapkurdu
20.12.2016
biraz kısa bir kitaptı ama güzeldi diğer insanların mutluluğu ve huzuru için bir yalanı yaşayan bir aziz, bilgi her zaman mutluluk getirmiyor insana düşündürücü bir kitap