23Yorum
targ123
Konusu hoşuma gitmedi. Kitabın sonunu da beğenemedim.
Burcu Kılınç
Beklentilerimi kesinlikle karşılamadı. Ana konu güzel ama eksik kalan çok şey var. Yazım hataları çoktu,cümleler birbirine girmiş bir noktadan sonra sıkıyor. Okumasanızda birşey kaybetmezsiniz bence.
Silence
Mutlu son ile bitmesini çok isterdim resmen kalbim kırıldı
Merve Beyenal
Mutlu sonlara alışan kalbimi parçaladı...
Limonlucheescake4
Kitapkurdu
Kitabın ortalarındayım okuduğum yorumlar yüzünden büyük beklentilerle başladım ama açıkçası beklentimi karşılamadı.Beni en çok rahatsız eden şey yazarın bakış açısıydı,bu tarz kitapları kızın ağzından veya oğlanın ağzından okumaya alıştım kitapta ise ilahi bakış açısıyla yazılmış.yani bir cümle içinde hem Hazarın hem Hazanın ruh halini,aklından geçenleri okuyorsunuz ve bu gerçekten bir yerden sonra çok sıkıyor.Cümlelerde olması gereken yerlerde virgül yoktu olmaması gereken yerlerde ise bol bol virgül vardı.Kesinlikle alın dediğim bir kitap değil.
dardanelpilot
Kitapkurdu
Bu kitabı çok beğendim çünkü insanı kitaba öyle bağlıyor ki benim müzik hayatıma çok katkısı oldu müziği yeniden sevmeye başladım.
asdfghjkla
Sonat... Ağlattın beni...
bibli osmia
Zaman zaman güldüğüm ama beklentimin altında kalan bir kitap.
KY-1512178
anlatıldığı kadar olmasa da keyifli bir kitap..
deirdrek.
Tek kelime ile mükemmeldi.Gerçekten hep mutlu sonlara alışmışız bunun sonu beni çok etkiledi.Harikaydı alıp okuyabilirsiniz seveceğinizi düşünüyorum çok çok beğendim çünkü ben,yazarın eline sağlık sonunda çok ağladım
ebraryılmaz1903
Ba-yıl-dım. Mutlaka Alın okuyun aldırın okutun
KY-3693992
Sonunda öyle çok ağlattı ki... Sanırım hayatım boyunca bundan daha kötü bir son okumayacağım. Açıkçası Hazar ve Hazan' a böyle bir sonu yakıştıramadım ama benim için mutsuz son olması bir şey değiştirmez diyorsanız alın okuyun, şunu söylemeden de geçemeyeceğim kitapta ucu açık olaylar var ve bazı olaylar tam olarak açıklanmamış, akılda soru işaretleri bırakıyor, başta acaba gözümden mi kaçtı dedim ama bir kaç kere tekrarlanınca öyle olmadığının farkına vardım. Bunun tam tersine de kitaptaki şiir alıntıları ve resimler o kadar yerinde ve o kadar cuk diye oturmuştu ki... Özellikle şiirler beni benden aldı. Sonuç olarak kitabın hem sevdiğim hem sevmediğim yönleri var. Alıp almamak size kalmış:)
ezgirvl
kapağıyla beni büyüledi ve sonuç olarak alıp okudum. Bir solukta okudum. Okuyucuyu sıkmayan bir kitap. Ayrıca yazarın üslubu da çok akıcıydı. Tavsiye ederim.
mihrimah1970
duygu dolu bir kitap herkes okusun
gecira
Kitabı ilk okumaya başladığımda biraz önyargılı idim. Fazla bir beklentim yoktu. Ancak okudukça beğendim. Özellikle anlatım dili ve üslup çok akıcı.
Popelka
Basılı Wattpad kitapları arasında en iyilerden biri. Duygu yüklemesini fazla fazla yaptık Işılsu sayesinde
kubra_gleryz
Sanatın içine çok güzel işlendiği bir kitap Içinde şiire, müziğe yer verilmesi çok can alıcıydı. Unutamayacağım bir kitap.
Sıla Koçoğlu
Wattpad'de okuduğum, ama sonundan olsa gerek alıp okumaya cesaret edemediğim kitap... Herkesin okuması gerek.
Safiye Sıla Çetinkaya
Wattpad de kitabın sonunu okuduğumda ne kadar ağladım bilmiyorum mutlu sonla biten kitaplara o kadar alışmışız ki bu kitabın farkındalığı hepimizi etkileyecek...
BiDüşünelim
Wattpad de okuduğum bir kitaptı. Tek kelimeyle muhteşem :)
1 2