T.S.Ç./ Gençlerin Yüreğini Isıtacak Öyküler Hakkındaki Yorumlar

Kitapkurdu
Kitapkurdu
Bilgi İçin 
kitabı kardeşime hediye aldım.önce okumadım ama daha sonra okudum niye bu kitabı daha önce okumadım diye üzüldüm.Kitapta yer alan yaklaşık 60 tane yaşanmış öykü insana gerçekten de cesaret aşılıyor ve yol gösteriyor.herkesin kendi hayatından kesitler bulacağı mükemmel bir kitap.
Yanıtla
1
0
Destekliyorum 
Bildir
Bir arkadaşta görüp, bu kitabı okumaya başladım.Birkaç hikaye okuduktan sonraysa elimden bırakamayıp, kitabı kısa bir sürede bitirdim.Eser, birbirinden güzel 59 öyküden oluşuyor ve bu öykülerin çoğu insanı etkileyen veya ders çıkartılabilen öyküler.
Herhangi bir yararı olmayan birkaç öykü kitaba girebilmesine rağmen genel olarak müthiş bir eser.ABD ve birçok ülkede satış rekorları kırdığını da söylemeden geçmeyelim.Mutlaka okuyun.
Yanıtla
2
0
Destekliyorum 
Bildir