13Yorum
engineerrrr
Bilge
İlk okuduğumda çok beğenmiştim, altını çizerek , notlar alarak tamamladım. Yeni baskısı çıktığında tekrar almayı düşünüyorum, bir kez daha okunmayı hakeden eşsiz eser.
Rumeysa Takış
Kitapkurdu
Psikolojiyle ilgilenenlerin beğeneceği bir kitap. Her insanın kendini tanıması için gereken pek çok bilgiyi içeriyor.. Daha çok teknik bilgilerin bulunduğu bu kitabı okumaktan çok zevk aldım.
Seragasi
Kitapkurdu
Başkasını değiştirmeye çalışmayın, kendinizi dönüştürün. Bunun için de önce kendinizi tanımanız ve yola koyulmanız gerekiyor. Okunması gereken bir kitap
elikar
Okuması oldukça keyifliydi ve güzel noktalara değinilmişti. Psikoloji ile ilgili olanlar ve okuma yapmayı sevenler için ideal
Emine Yüceışık
Kitapkurdu
Psikoloji psikoloji olalı bu kadar anlaşılır anlatılmamıştır herhalde :) Ümit hocanın kitaplarının müdavimiyiz artık...
Esra Demir
Kitapkurdu
Bir psikoloji uzmani tarafindan yazilmis olmasina ragmen teknik detaylara bogmayan, anlasilir bir dille yazilmis. Farkli terapi tekniklerini sadelikle anlatmis, oyle ki bana kalsa psikolojik destek alamayan kisiler bu uygulamalari basariyla gerceklestirebilir ve farkindalik sahibi olabilirler. Uzmanin farkli uygulamalara acik olusu da hosuma gitti. İstifade ettigim ve onerebilecegim bir kaynak. Bazi yazim hatalari tekrar gozden gecirilse guzel olur.
fatıma zehra güneş
Kitapkurdu
Ümit hoca diğer kitabı Uyanış ile birlikte ciddi bir uyanışa vesile oldu. Dönüşüm de bazı pratik uygulamalar yer alıyor. İyileşmek isteyenlere gerçekten ufuk açıyor.
Aslı  Gürbüz
Kitapkurdu
İlk kitabı Uyanış gibi çok faydalı bir kitap. Okumaktan büyük zevk aldım .Yazarın keşke başka kitapları da olsa ...
beyondparadisee
Kitapkurdu
Yazarın diğer kitabı gibi faydalı bir kitap
bibliyocas
Kitapkurdu
Güzel ve faydalıydı, ilk kitabın baskısını bulamıyorum onu da edinebilsem daha güzel olacak.
PsikolojikDanışman81
Kitapkurdu
Tüm Psikolojik danışmanların okuması gereken güzel bir eser olmuş
HGŞ
Yığınların,molozların,küllerin arasından kopup gelen biçare yaralı ruhumuza,üstad; mahir ellerinde sonsuzluğu nakşederek, taçlanmış yeni bir ruha dönüştüren mimarlarımız; Dönüşüm kitabı ve Sn.Ümit Akçakaya 'ya teşekkür etmeyi bir borç biliyorum.
FATİH PULAT
Bilge
serinin ikinci kitabı, ilk kitap gibi oldukça değerli. Kendi kullanma kılavuzunu öğrenmek isteyen herkese önerilir