12Yorum
hakanay09
Kaşif
Çok etkileyici. Daniel' in başına gelenler beni derinden sarstı. On iki yaşındaki bir çocuk on bir yaşındaki bir kız çocuğunu öldürmekle suçlanır. Bir çocuk başka bir çocuğu öldürdüğünde bunun altında yatan sebepler nelerdir? Kitapta bahsedildiği gibi bazı çocuklar gerçekten kötü mü doğarlar? Bence herkes dünyaya masum olarak gelir. Çocuklar ebeveynlerinin meslek uğruna dahi olsa kendilerini ihmal ettiklerini düşünürlerse onları nasıl, akıl almaz bir şekilde hatta acımasızca cezalandırırlar? Bu kitabı okumalısınız bir solukta bitirdim. Düşündürücü, sorgulatan, anne babalara ders niteliğinde bir roman.
Pınar Zengin
Üstat
yazım dilini beğenemedim sadece. yoksa konu olarak ve konu bütünlüğü ele alındığı zaman kitap kendini okutturuyor. Bir avukatın suç işlemiş çocuğun hukuki danışmanlığını aldıktan sonra olanlar oluyor.
Furkan Özer
Polisiye sevenlerin okuması gereken kitap
Çağhan Sarı
Kitapkurdu
Akıcı ve özenli anlatım. Çeviri başarılı.
Ilknur Yamaç
yorumlara bakarak almıştım beğendim kitabı.
serpil ilgin
Kitapkurdu
kampanyadan alldığım bir kitaptı. güzeldi.
Leyla Gökçen
Arkadaşım tavsiye etti onun üzerine aldım ıyikide aldım diyorum.
ikizleerim
Kaşif
bazı yerleri zamanı algılamakta zorlandım. bölümleri birbirinden kopuk gibi geldi. anlamakta zorlandım. Sonuda hiç beklemeyen bir sondu.
KORHAN KAYA
Kaşif
polisiye ve sürükleyici kitaplardan tavsiye ederim
SihirliFlut
Hezarfen
Sonu beklenmedik olsa da anlamakta zorlandığınız bölümler olacak. Gerçek suçluyu bulmaya yaklaştığınızda beraberinde sorgulama gelecek. Hakkında çok yazılıp, üzerine filmler çekilmiş bir konunun farklı işlenişi çok da başarılı olamamış.
nebu80
bazı yerleri zamanı algılamakta zorlandım. bölümleri birbirinden kopuk gibi geldi. anlamakta zorlandım. Sonuda hiç beklemeyen bir sondu.
kozmokitap
Kitapkurdu
Beklediğimden çok daha başarılı bulduk kitabı, çok güzeldi.