8Yorum
PAŞAHAN
Ülkeler ile ilgili bilgi için bir o ülkeler ile ilgili çeşitli kitapları okuyarak bilgi edinmeyi esas alıyorum. Bir Geyşanın Anıları, japonya Gezi Notları ve bu kitap size japonya ile ilgili doğru bilgiler verecek. Bu üçü arasındaki en değerlisi ise bu ülkede kalan, dilini bildiği insanlarla iletişime geçebilen kitabın yazarı benim aradığım bilgileri bana vermekte. Yazarın gün ışığından fazla yararlanmadığını söyleyerek, onun yaşamdan ne anladığı, kafa yapısı ile ilgili bir ipucu vermiş olayım. Okuyucusu için bazı yerlere gidiyor, içiyor, tadıyor... Siz ne yaparsınız bilemem, bana göre değil.
barist
Kitabın ismi bir Japon atasözü. Japonyayı, Japon insanını ve kültürünü merak edenlere tavsiye ederim.
kohyun
Kitapkurdu
Japonyayı tanımak için oldukça güzeldi fakat japonya'nın kirli dünyasına da değinmesi insanı biraz japonya'dan korkuttuğunu söyleyebilirim.
Fatih Duran
Japonya hakkında kısa yoldan pek çok şey öğrenme imkanı sunan çok keyifli bir kitap. Herkes rahatça okuyabilir.
kaztola
güzel bir gezi kitabı
KY-1084221
İlk çıktığında okumuştum şaşkınlık içinde.. İlginç insanlar şu japonlar..
kimoder
Kitapkurdu
Mizahi dille yazılmış bir Japonya rehberi gibi. Tavsiye edebileceğim bir kitap...
dendiv
Erdal Güven'in japonya'da yaşadığı süre içerisinde başına gelen komik olaylar ve japon yaşam tarzı ile ilgili güzel anektodların olduğu bir kitap severek okuyacaksanız.