Tekme Tokatlı Şehir Rehberi
Tekme Tokatlı Şehir Rehberi
12Yorum
bilge_61
Kitapkurdu
Ebru Aykaç önerisi ile okuduğum bu kitabı çok sevdim, tavsiye ederim.
Güzel günler
Farklı bir yerden hayata baktıran insana umut veren öyküler sıradaki kitabını sabırsızlıkla bekliyorum
İpek
Kitapkurdu
Yazarla tanışmamıştım, Ebru Aykaç önerisi ile okudum. İyi ki okumuşum dediğim kitaplardan hayran kaldım.
eerarslan
Kitapkurdu
Çevremdeki öykü okuyan arkadaşlarım fazlasıyla övdüler. Sade ve samimi olarak yorumlar geldi. İçten hikayeler barındırıyor.
ahmedipaes
Kitapkurdu
içindeki hikayeleri çok beğendim. ilk kitabı gayet başarılı olmuş yazarın. yenilerini bekleriz
ssalomee
Tek oturuşta bitirdiğim bir kitap oldu. Kısa ve keyifli öyküler var. Yer yer güldüren, yer yer üzen bir eser olmuş. Yazarla tanışma kitabımdı, güzel bir tanışma yaşadık. Sizler de mutlaka kalemini tatmalısınız.
nailmirzacuneyt
Bilge
İyi öyküler okuma istiyorsanız mutlaka edinmelisiniz.Yazarın ilk kitabı olmasına rağmen özellikle açık arttırma, tilkiler aç mı kalsın ve tekme tokatlı şehir rehberi hikayeleri muazzam. Tavsiye ederim.
Hıfsullah Altaçlı
Kaşif
Bir solukta okunan bir kitap. Anlatım sade ve sıcak. Yabancısı olmadığınız öyküler.
gazmecik
Severek ve beğenerek okudum. Yeni kitaplarını bekliyorum. Tadı damağımda kaldı.
lottetherock
Kitapkurdu
Öyküleri beğenerek okudum, tavsiye ederim.
Roll_
Kitapkurdu
Son derece keyifli bir eser. Tavsiye edilir.
birkitapokuru
Güzel çalışan bir zihnin ürünü. Tüm öyküseverlerin öyle ya da böyle severek okuyacağını düşünüyorum, öyküler birbirinden çok farklı değil ama hepsi keyifli öyküler. Yazarın yazacağı diğer eserleri bekliyorum şimdiden.