36Yorum
selim.demir@ktu.edu.
Kitapkurdu
Soluksuz bir anlatım
Halil ibrahimm
Üstat
acaba burda yazilanlar gercek mi yoksa roman tarzinda mi yazilmis Gercekse eger okurken şok olacaksinız roman tarzinda yazilmişsa eğer fazla ütopik olmuş.
Medis10
Kitapkurdu
Haluk hocayı youtube videolarından tanıyorum. Yazarlığı da yorumculuğu kadar başarılı.
Emir Ç.
Üstat
Çok başarılı buldum, kitap üzerinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
gülden simitci
Kaşif
Kitap anlatım olarak gayet akıcı ve anlaşılır olduğundan herkesin rahatça okuyup anlayabileceği dilden. Kitabın konusu Sinopta geçİyor, seneler önce yapılmış bir deneyle başlıyor her şey. Burada bir abd üssü var daha sonra bu üst natoya çevriliyor. İşin içinde istihbarat servislerinden kızını bulmak isteyen anneye kadar her şey bir film tadında ilerliyor. Fakat burada önemli olan böyle bir yapılanmanın olduğunu yazar üstü kapalı kurgu şeklinde anlatmış, çünkü adres adres ifşalayamayacağından veya daha gelişmekte olan toplumumuzun bu anlattıklarına inanmakta zorluk çekeceğinden bu dile başvurmuş. Ben kurgu niteliğinde yazdığı bu olayların çoğuna inanmaktayım.
KY-1440407
Soluksuz okudum, çarpıcı gerçekler…
aslı gündüz
Kurgu yok, olay örüntüsü yok, karakter analizi yok, akış yok, anlatılan anda betimleme yok diyaloglar çok basit ve yüzeysel...edebi olarak hiç tatmin edici bir etki yaratmadı...üzgünüm...bu kitabı satın aldığım için
AB RU
AB RU 26 Ekim 2024
Yazar edebiyatçı değil zaten, sadece bazı şeyleri anlatmak edebiyatla daha güvenli olduğu için bu yöntemi seçiyor
Şaban  Yıldız
Bilim kurgu tarzında sürükleyici
rodamin
Haluk Özdil'i internetteki videolarından tanıyordum. Uzun zamandır videolarını severek takip etsem de yazarın daha önce hiçbir kitabını okumamıştım. Bu tarz konularda genellikle yabancı romancıları tercih ederim, o yüzden bu kitaba biraz ön yargılı yaklaşmıştım. Açıkçası bu kitap ön yargılarımı yıktı. Oldukça sürükleyici ve ilginçti. Aralara gerçek kırıntıları serpiştirilerek yazılmış olması da kitabı daha da ilginç kılıyor diyebilirim.
Engin Gezer
Haluk Özdil'in ilk kitabı olan Seçilmişler'i bir solukta okudum. Sırada diğer kitapları var.
Sercan Öz
ayni günde bitirdim. harika
Rumi1207
Kitapkurdu
Sinop'a gelen çaresiz bir anne ve gazetecinin işe karışmasıyla Pandora'nın Kutusu açılır
PINAR DEMİR
Daha önce anlattığı olayları yazıya dökülmüş hali olay örüntüsü merakımı cezbetmedi sonuçsa hiç de umduğum gibi değidi ama elime aldığım için bitirmek zorunda kaldım.
Beyza tuncer
Annem için aldım
Nuran  Kurt
Bir Sinop'lu olarak burnumuzun dibinde olanlardan haberimiz yokmuş.Bunu öğrendim.Oldukca sürükleyici bir kitap.
tugcecix571
Kitapkurdu
gerçek olayların hikayelestirilerek yazıldığı bir kitap.haluk ozdilin araştırmaları çok kıymetli.onemli bilgiler yer alıyor kitapta.
GökTürk
Kitapkurdu
Yazarını da yakından takip ettiğim bu kitabı okumanızı tavsiye ederim.
KY-3480616
Gerçek olaylardan yola çıkarak bilim kurgu filmi senaryosu tadında, aksiyonlu, merak uyandıran haluk özdil kitaplarını seviyor ve tavsiye ediyorum...
Yavuz-Reis
Haluk Özdil'den gerçekler ve hayallerin yoğrulmasıyla ortaya çıkan güzel bir roman daha. ABD nin Sinop'ta gizlice kurduğu diğital üs,zeki çocukların ailelerinden koparılışı,gayri nizamı vatan fedailerini bir potada cem eden sürükleyici bir eser.
Snm_nymph
Kitapkurdu
dijital tapınak kitabını çok beğenerek okudugum icin bu kitabı aldım fakat kişiler, olaylar, mekanlar neredeyse birbiriyle aynı olduğundan hayal kırıklığına uğradım.bir de kitaptaki yazım ve noktalama hataları o kadar çoktu ki bu durum beni kitaptan soğuttu.
1 2