Light Günlük Hakkındaki Yorumlar

sdogulu 28.11.2007
Mahfi Eğilmez'in köşe yazılarını severek okurum. Kendisinin pek çok görüşünü de paylaşırım. Bu kitabı deniz kıyısında keyifle okudum. Kendisini takip edenler için daha uygun bir kitap.
Yanıtla
3
0
Destekliyorum 
Bildir
İşbaraalp 17.05.2004
Kitabın en güzel yanı sizi fazla sıkmaması. İçerisinde bazı bölümler bir miktar sıkıcı gelebilir, hele ki ekonomi ile ilgiliniz yok ise cok sıkılabilirsiniz, fakat yazarın cocuklugu ve Gorevi sırasında yasadıkları insanı gulduren turden oykuler. Fakat bu kitabın bir anı kitabı oldugunu aklınızda bulundurarak almanızı salık vereceğim.
Yanıtla
2
0
Destekliyorum 
Bildir
Cem Ertekin 10.01.2002
Light günlük'ü okuduktan sonra gerçekten lokum gibi bir kitap olduğuna katıldım.eski müsteşarın çoçukluğunu anlattığında Ankara'nın nasıl da çabuk sevimsizleştini farkettim.Bu kadar ciddi konuları bu derece mizahi bir yaklaşımla aktararak herkese hitap etmesini sağlamış.Mahfi Amca'ya tekrar teşekkürler..
Yanıtla
3
0
Destekliyorum 
Bildir