98Yorum
emrullaherbay
Gökhan Özcanın tarzını sevenler için güzel bir kitap. Ancak zamanla bu kadar romantik söylemlerin tat vermediği yaşlara geliyor insan.
gun.dogmadan
Üstat
Gökhan Ozcan'in üslubunu cok seviyorum. Yeni Safak'taki yazilarini sürekli takip ederim. Bu kitaptaki yazıları da beğenerek okudum.
Zehra  USLU
Bilge
Yine kelimelerle dans etmek gibi
KY-6973972
Üstat
2017 yılı YTB En İyi Deneme Kitabı Ödülü'ne layık görülmüş.
serkan genç
Kitapkurdu
sindire sindire okunulacak bir kitap.Yazar koca bir ömrü sığdırmış kitabın satır aralarına
is.m@il
Bilge
Yazar seçimimde önemli kriterlerden biri benden bir kuşak önce olması. Bunun sağlanması eski zamanların o tınısını zaman zaman yazılarına aktarmış olmaları oluyor hassaten bunda da öyle oldu kitabın adını taşıyan "Gözağrısı" yazısı ve "Neydi geçen zamanı unutulmaz kılan? başlıklı yazısı tamamen bu yönde ele alınmış yazar bunları anlatırken okuyucu adeta yazarın tahsis ettiği zaman makinasıyla o zamanları o anları birebir yaşıyormuş gibi oluyor bununla beraber yazarın kelimeler konusunda ki kullanım beceresi, sizi şiir okuyrmuşsunuz gibi bir keyifle buluşturuyor. Okudukça alanında almış olduğu ödülün hakkını fazlasıyla verdiğini düşünüyorsunuz. Teknoloji ye karşı yer yer atıflarda bulunması Kitap'taki çeşitlemelerden biri. velhasıl öğüt bazında alacağınız altını çizip akılda tutmak isteyeceğiniz bir çok farkındalıklar mevcut zira okunması gerekiyor.
KY-2439446
Ömürlük bir hissi var kitabın. Çok çok sevdim. İçi muhteşem denemelerle doluydu. Her birinde muhakkak payıma bir şeyler çıktı. Her birinde onlarca alıntı paylaşmak istedim. Ve her birinde aklıma yazıp unutmak istemeyeceğim cümleler vardı.
IRMAK IŞIK
Kitapkurdu
Her cümlesinde kendimi bulduğum güzel bir kitap.
umutluyarınlar
Kitapkurdu
ben bu yazarın kitaplarını cok seviyorum kitap cok iyi yazılmış nice güzel eserleri olur inşallah yazarımın
Muallime 2020
Biranda okunup bitirmek için değilde zaman zaman açıp okumak için muhteşem bir kitap
darkusd
Kitapkurdu
Şahsımda bıraktığı esinti genel manada bir özlem ve serzeniş oldu. Serzenişlerden yorulmuş biri olarak, bazı birkaç yazısı müstesna olmak üzere, beni zaman zaman yordu tekrarları diyebilirim. Ancak hayatın akışına bakılabilecek bir pencere. Kısa kısa yazılardan oluşan eser okunabilir.
KY-6803031
yazarın okuduğum ikinci kitabı. Ruh yordamı kadar sevemedim ama yine de güzel.
Şeyma  AKTAŞ
Köşe yazılarını sürekli olarak takip ettiğim yazarın ince kaleminden bu nadide eseri severek okudum..
ismimesma
hediye olarak aldım güzel bi kitap
İbrahim Ayla
Kitapkurdu
tavsiye üzerine aldım bakalım nasıl bir kitap olacak...
KY-5667590
Yorumlara bakarak aldığım bir kitaptı. Malesef hiç beğenmedim okuyamıyorum . Sürekli kelimelerin tekrarı var. Tekrar ve döngü ustalikla değilde sanki sayfaları doldurmak için yapılmış
KY-4357527
Gökhan özcandan okuduğum ilk kitap. Ve son olmayacak. Çok beğendim
gülay polatcan
Kitapkurdu
Bu eseri okuduktan sonra hocayı görmek için Avrupa yakasında Üsküdara kitabı imzalatmaya götürdüm.Tek imzalı eserim budur.Çok etkileyici tekrar tekrar okurum.
süveyda münteha
Yazarın okuduğum ilk kitabı, akıcı bir dile sahip ve güzel örneklerle desteklenmiş
KY-2254699
Kalbi olan hisli bir yazar, aldığım hediye ettiğim kitaplarından..