Kamus-ı Türki / Osmanlıca Metin
Kamus-ı Türki / Osmanlıca Metin
15Yorum
Zeynepnur Yılmaz
En iyisi olabilir.
Tayibe Er
Kitapkurdu
sözcükler de açıklamalar da Osmanlı Türkçesi ile yazılmış. Osmanlı Türkçesi iyi olan arkadaşların işine yarayacak akademik olarak kullanışlı.
enesselman93
Kitapkurdu
Faydalı bir eser. Özellikle çok iyi bildiğinizi düşündüğünüz kelimelere bakmanızı öneriyorum. Sizi şaşırtacak anlamlarla dolu. (Örneğin el, ayak gibi)
Müslüm Yılmaz
Beklediğimden hızlı geldi ve basımı çok güzeldi. Tarih öğrencileri için ideal bir kitap.
Lexist
Eski edebiyat için kaçınılmaz bir eser.
Ibrahim Ay
Türk dili ve edebiyatı için birebir kaynak
Bezelyeet
Basım kalitesi çok iyi, Türk dili ve edebiyatı için birebir kaynak
gülçin987
Güzel hazırlanmış sözlüklerden birisi.
Ali Temiz
güzel bir eser ve kaynak her tarih öğrencisininalmasi gereken bir eser
Seyfeddin Akdöl
Kitapkurdu
kağıdı kaliteli ve oldukça iyi bir basımdır
Abdulfettah İsmail
Hezarfen
Güzel bir kitap. Fakat yazısı biraz daha okunaklı olsaydı daha iyi olurdu.Özellikle Edebiyatla ilgilenenler için gerekli bir kitap olduğunu düşünüyorum.
Büşra Murat
Oldukça işimi gördü osmanlıca-türkçe sözlük konusunda başkasını kullanamıyorum, her aradığım mevcut
Ayşe  UÇARR
Ayşe UÇARR 30 Mart 2021
İçinde Türkçe kelime yok kendin mi çeviri yapıyorsun zor olmuyor mu acaba yardımcı olabilir misin?
KY-3770218
Kitap alanında ilklerden olması yönüyle elbette önemli. Kıymetini inkâr etmek nâkadirşinaslık olur. Kitap güzel. Tamamen Osmanlıca dediğimiz elifba ile yazıldığı için meraklısına, akademik araştırmacılara hitap eder. Daha kullanışlı olanını isteyenler Misalli Kubbealtı Lugati'ni görsünler. Şiir kitabı niyetine al, oku. O kadar. Kitabı sipariş ettiğimde baskı hatası vardı. İade ettim. Bu sefer de kullanılmış, cildi zarar görmüş bir başka kitap gönderdiler. Baskı hatası olmadığı ve kitap okunabildiği için teslim aldım. Fakat böyle bir yaklaşım kurumsal ciddiyete zarar vermektedir.
ah3207
ah3207 02 Mayıs 2020
iyi ki bu yorum var neredeyse alıyordum. Çok sağ olun. Bu şekildeki bir saygısızlığı asla kabul etmem.
Berre Karaman
Kitapkurdu
Osmanlı Türkçesi öğrenmek isteyenler için en iyi sözlük
Betül Güvendi
Bir edebiyatçı için olmazsa olmaz