Eczacı
Eczacı

Kitapyurdu Fiyatı: 197,65TL

46Yorum
İpek Solum
Kaşif
11.11.2025
Bu roman öyle çekirdek çıtlarken ya da arada bir kaç sayfa okuyayım dediğiniz bir roman değil. Gündelik düşüncelerinizden sıyrılıp, içindekilere saygı gösterir gibi, özel bir alan yaratıp, hatta belki daha bir dik oturup okuyacağınız bir roman. Bu roman dev ekran bir TV’ de en sevdiğiniz filmi seyrederken hissettiğiniz duyguyla eş değer, en azından ilk 100 sayfada durum bu, sonrasında gözlerinizi ayıramayacağınız bir eser gibi, bakmalara doyamayacağınız bir abide gibi uzun süre etkisini sürdürecek. Bu roman sizi o devirde yaşatmakla kalmayacak, Andreas gibi sadece bir eczacı olmakla yetinmeyen bir adamın mistik geçişlerle, yaşama kafa tutuşlarla, bitip tükenmeyen öğrenme arzusu ile kavuracak. Robin gibi tutkulu, sadık ve rutine uymayan olacaksınız. Aalis gibi özgürlüğünüz elinizde tuttuğunuz meşalenin yaratacağı alevlerin geçidi ise bunu siz yapacaksınız. Bu roman bildiğiniz tüm 10 numara 5 yıldızları tahtından alacak.
Turgut Şimşek
Kitapkurdu
18.03.2026
okumaya devam ediyorum akıcı sayılır
hombre_luz
Kitapkurdu
10.01.2024
Ortaçağ tarihini sevdiğimden midir bimem, ben başaralı buldum.
isimsekcan
14.07.2023
Son zamanlarda okuduğum bol katmanlı ve sürükleyici bir gerilime sahip kitaptır. Aldığımda sayfa sayısı sebebiyle okumakta zorluk yaşayacağımı düşünsem de hızlıca bitirdim. Özellikle 14. yüzyıl sahnesinde gezmek ve dönemle ilgili detaylar içerisinde soluk soluğa kalmak isterseniz bu kitabı gönülden okumanızı isterim.
iki okur
Kitapkurdu
20.02.2023
Kalın ama çok sürükleyici bir kitap. Bir eczacı olarak merak edip aldım, çok güzel bir kitap.
Jean Valjan
Kitapkurdu
27.01.2023
Felsefi masal ile ezoterik gerilim arasında gidip gelen anlatısıyla Eczacı, Orta Çağ’ın gizemlerine ve insan ruhunun derinliklerine doğru katedilen baş döndürücü bir yolun hikâyesi.
banudem
Bilge
10.12.2022
Çok sürükleyici tarihsel bir roman ancak sonu hiç beklediğim gibi bitmedi maalesef yarım kalmış gibi
KY-19895
31.10.2022
Bu yarım tuğla ebatlarında ki 750 sayfalık kitabı elinize aldığınız da ürkmeyin çünkü 2020 de okuduğum şu ana kadar ki en sürükleyici kitap. Hele ki birde tarihsel romanlardan ve gizermli entrikalardan, biteviye komplolardan ve kapalı kapılar ardında uzun koridorlar gibi (deyim böyle değil ama olsun) sorulan soruların yeni çıkardığı sorularda, bilmecelerden… aman kısa keselim neyse onlardan hoşlanıyorsanız bu kitap tadından yenmez…
Azize Kurtulmuş
Kitapkurdu
08.04.2022
ilk sayfasından itibaren insanı kendine tutsak ediyor ve sayfaların nasıl ilerlediğini anlamıyorsunuz
merve gökdemir
06.04.2022
hala tam olarak bitiremesem de bu bana bağlı bir durum kalın olmasına rağmen kendini okutabilen bir kital
Funda Y.D
16.02.2022
Klasik tadında,okuması zevkli harika bir romandı. Tarihi bir kitap olarak o devirle iligi pek çok şey de öğrendim.
kurtcebe1
Kitapkurdu
10.02.2022
Çok iyi başladı ve öyle de gidiyor…
Leyla Gökçen
11.02.2021
Arkadaşım tavsiye etti ıyikide okudum
Fatih JJ
Kitapkurdu
25.11.2020
sayfa sayısı ne olursa olsun akıcılığı ile kendini okutuyor
m.ft.mist
Kitapkurdu
28.10.2020
akıcı olması ve okurken mesleğimden bazı bilgilerin 14. yy da da kullanıldığını bilmek ilginç bir deneyim oldu.
adrians
26.05.2020
Sayfa sayısı çok olsa bile konusuyla kendini hemen okutan bir kitap
BERRA0611
Kitapkurdu
03.05.2020
Sayfa sayısının fazla olması görenlerin gözünü korkutuyor. Kitabı elimde gören öğrencilerim ve arkadaşlarımın gözlerinin fal taşı gibi açılmasına sebep olsa da ben kısa sürede bitirdim ve çok beğendim.
Melike Yalçınn
29.04.2020
İyi bir kitap kurdu bilir ki bir zaman sonra birçok kitap tatmin etmez olur insanı.bu kitap tamda kitap kurtlarına göre.bilgiyle,heyecanla ve akıcılığıyla doyuruyor.çok farklı bir konu ve kitap hacmine rağmen hiç sıkmıyor
Elif Düzenli
28.04.2020
Sayfa sayısına bakmayın harikulade bir kitap. Elinizden düşürmeyeceğinizin garantisini verebilirim. Sonu da biraz sürprizli güzel bir kitap.
Lord_FD
Kitapkurdu
24.03.2020
1300 yıllarında bir eczacının, gerçek ve kurgulardan yıla çıkılarak anlatıldığı muhteşem bir eser. Hiç sıkılmadan okuyacağız, betimlemelerle hayale dalacağınız, anlatıcısın espritüel yaklaşımıyla tebessüm edeceğiniz bir güzel kitap. Kütüphanenize düşünmeden alın.