Ya Hep Ya Hiç
Ya Hep Ya Hiç

Kitapyurdu Fiyatı: 250,41TL

Ürüne Git
23Yorum
Ümmühan  Alkan
Kitapkurdu
Hemingway'in her kitabı gibi bu da güzeldi. Başladığım gibi bitirdim.
Özgür
Kaşif
Ernest Hemingway romanlarını seviyorum. Bu kitapta yazar, ailesi için endişelenen bir adamın hayat mücadelesini anlatıyor.
DERYA KOÇAK
Kaşif
Hüzünlü ve çarpıcı bir kitap
nurozturkn
Kitapkurdu
Ortalama bir kitap.. okumuş olmak için okudum diyebilirim..
İbrahim ATAK
Ekmek kazanma derdini bu kitaptan daha iyi anlatmak çok zor. Küba ve West Adası'nı gözünüzde canlandırıyorsunuz. Hemingway'in her romanı gibi yalın ve akıcı.
Yavuz Selim ÖZEREN
Üstat
heyecanla ve büyük beklentilerle almıştım kitabı. ancak kitaptaki bazı bölümlerin diğer bölümlerle bağı çok zayıf kalmış. belki çeviri olmasından kaynaklıdır, bilemiyorum. yine de yazarının hatırına okunmalı.
FALLAND
Ernest Hemingway harika kitaplarından biri sizi resmen ailesi için endişeli bir insanı anlanmıyor resmen yaşatıyor.
murat_haşhaş
insan ve içki kaçakcılıgı yapan West adası halkının yaşam mcadelesi ve İlahi adalet.
Burcu Yaşar
Hemingway seviyorsanız her kitabı ayrı güzel.
Akın Aksu
Yazarın ismi yazmasa bile okurken Hemingway derdim
karbeyaz_kitap
Üstat
Külliyatımı tamamladım ve hepsini severek okudum. Kitabı çok severek okudum. Küba ve West Adası arasında kaçakçılık yapan Harry Morgan'ın üzücü hikayesi vurucu ve yine Hemingway tarzı yalın bir şekilde anlatılmıştı ve oldukça başarılı bir kitaptı. Renkli, acımasız bir doğa içinde, doğa kadar renkli ve acımasız insanların kıran kırana kavgasını okudum. Kübalı balıkçıların doğayla savaşını, Kübalı devrimcilerin savaşımıyla iç içe anlatır Hemingway. Sorumsuzca yaşayan zenginlerin bu genel görüntüyle çelişkilerini de öyle güzel anlatılmış ki üslubuna bir kez daha hayran kaldım. Tavsiyemdir .
KY-1454488
Hemingway'in her romanı okunmalı.
gri kurt
Üstat
Bu kitapta yaşam kavgası,çarpık ilişkiler,geçim derdi,aldatma,tutku,hırs,güç kavramları adına çok şey bulacaksınız.
erdemcelk58
KLasik bir Hemingway karakterinin yaşam için verdiği mücadeleleri anlatan romanın sonu yine Hemingway'in kendine has tarzı ile bitiyor. Tavsiye ederim. Hemingway'in her romanı okumaya değer.
Estike
Kitapkurdu
farklı hayatlar farklı bir kitabı oluşturmaya yardım etmiş. çeviri fena değil
bilalll
Kitapkurdu
Açıkçası çeviriden midir bilemedim ama kitabın iklimine bir türlü giremedim. hakkındaki yorumları ve içeriğini gözden geçirip edinmenizi tavsiye ederim
barist
Kübalı balıkçılar, devrimciler, doğa betimlemeleri, birbirinden farklı yaşamlar güzel bir roman oluşturmuş.
Samet_KARBUZ
Kaşif
Hafif anlaşılır diliyle güzel bir roman.
asdgjlbg
Bu kitap hikayesi ve yaşananlar çok ilgi çekici. Okuyanları derinden etkiliyor.
aydınlanmacı
Hemingway'in en ünlü eseri değil belki ama silahlara veda veya çanlar kimin için çalıyor'dan daha güzel bence.
1 2