Emine'nin Yanında Konuşulmayacak Şeyler
Emine'nin Yanında Konuşulmayacak Şeyler

Kitapyurdu Fiyatı: 214,11TL

Ürüne Git
18Yorum
Sezen Sapmaz
Kitapkurdu
Dil, anlatım, betimlemeler... Çok uzun süredir beni bu kadar içine çeken bir anlatım şekline ve o anlatım biçiminin anlattığı hikayeyi canlı canlı beynimde yaşatmasına, hatta bazı hikayelerin sonunun tokat gibi yüzüme çarpmasına rastlamıyordum. Kitap resmen uykumdan uyandırdı. Son sözde yazarın dediği gibi dünya gerçeklerine uyanıyorsunuz. Öykü sevmiyorsanız sevdirir. Seviyorsanız başucu kitabı yapın.
kalın müslüman
Kitapkurdu
farklı bir öykü idi benim için ilk defa okudum.
breath
Kitapkurdu
Harika bir anlatım,tam hayatın içinden çıkmış öyküler.Okuyun asla pişman olmayacaksınız
KitapYaşamÖzgürlük
Kitapkurdu
Her öyküyü okuduktan sonra adeta serinleme süresi verdiğim oldukça çarpıcı bir kitap. Çağdaş edebiyat adına kıymetli bir kazanım. Emeklerine sağlık.
Güldane  GÜL
Kitapkurdu
muhteşem bir anlatım soluksuz okudum ellerine yüreğine sağlık
Sevgiye Çağrı Arslan
Başta hiç alışık olmadığım anlatım stilinden dolayı önyargı ile yaklaştığım ama sonra beni derinden yaralayan, son cümleleri yüzüme tokat gibi inen öyküler toplamı. Bu kadar yaralanmamın sebebi öykülerin çok gerçek olması, hepsinin günlük hayatta bir yerlerde yaşanıyor olması. Kahramanların hepsinde bir tanışıklık hissi yaşadım mesela. Biri komşum, biri arkadaşım, biri öğrencim belki ama hepsi çok tanıdık.
Ulaş Özgür
Kitapkurdu
Kitap hediye gelmişti, uzun zamandır bir kenarda beklerken, okuyacak bişey kalmayınca okudum. En fazla 2 günde, yolda okur bitiririm diye dülündüm. Daha ilk öyküden sonra hiç ace etmeyip keyifle okumaya başladım. Okudum bitsin denilen bşr kitap değil. Mümkünse günde bir öyküden fazla okumayın. Tadını çıkararak zamana yayın.
Nudem Zana
Güzel bir öykü kitabıydı. Ben öykü-hikâye kitaplarını çok seviyorum. Yazarın ilk kitabı olmasına rağmen çok fazla güzel bir eser olmuş. Genelde yazarların ilk kitapları vasat olur fakat bu kitap enfesti.
karaademmm
Bilge
Deniz Poyraz’ın ilk ve tek kitabı. Edebiyat yolculuğunun daha başında genç de diyebileceğimiz biri. Okur arkadaşım vesilesiyle buluştuk kendisiyle. Benim gibi okumalarında çok fazla risk almayı sevmeyen bir okur için masadan mutlu kalkılan bir buluşma oldu. • Eleştirmek çoğu zaman kolay olan gibi duruyor. Zira piyasada birkaç yıl ‘çok satıp’ da sonra sessiz sedasız yok olan o kadar çok yazar ve kitap var ki. Deniz Poyraz bu hikayeleriyle yok olmamaya direnebilir mi bilemiyorum. Belki de böyle bir derdi-amacı yoktur bile. Ya da Sylvia Plath gibi ‘içerisinde dinmek bilmeyen o çoşku’ için yazıyordur. • Aslında ilk üç hikayesiyle sizleri içine çekiyor. Güzel bir başlangıç yapıyorsunuz. Nedendir bilmiyorum sonraki hikayelerde okurunu tutmakta zorlanıyor gibi. • Büyük beklentiler içine girmeden; ama küçümsemeden. Buyurun.
Gizem Çataroğlu
her hikaye başka güzel, film tadında. ilk kitap için çıtayı fazla yükseltmiş yazarımız. tavsiyemdir.
ElfElfDiye
Kitapkurdu
Bazı hikayeler çok yaralayıcı.. yokluğun sancısını içinizde duyacaksınız..
KY-2770036
önemli genç bir yazar
Elif Çiçek
Bir ilk kitap için fazla iyi. Tavsiyedir pişman etmez.
gmzuysl
Bilge
Bir solukta okuduğum sıradışı öyküler, tavsiye ediyorum
KY-2673034
Kitap on öyküden oluşuyor.En beğendiğim tarafı öykülerin birbirini tekrarlamaması olmuş.Tavsiye ederim.
enesss86
Kitapkurdu
Yazarın ilk kitabı olmasına karşın, tarz olarak hiç acemi değil bana ilk kitabında sağlam atan bu yazarın ikinci kitabının da daha iyi olacağına dair güzel izlenimler aldığımı söylemek isterim...
sinan erkoç
Bir ic hesaplasma yaratacak bir kitap
Ebru  Aykaç
Son oykuleri guzel tabi oraya kadar okursaniz