Beyaz Gürültü Hakkındaki Yorumlar

Kitapkurdu
Kitapkurdu
Bilgi İçin 
Editorün Seçimi Bu yorum Kitapyurdu editörleri tarafından faydalı bulunarak öne çıkarılmıştır.
Bilgi İçin 
Don DeLillo'nun ilk olarak 1985 yılında yayımlanan ve National Book Award ödülünü kazanan romanı Beyaz Gürültü, postmodern edebiyatın önemli eserlerinden biridir. İkinci Dünya Savaşı dönemin hızlı teknolojik gelişmeleri sonrası kuşaklar arasında açılan fark, kaotik ortam, insanların başta televizyon olmak üzere onları uyuşturan "beyaz gürültü"ler tarafından sarılması, gelişen tıpla birlikte uzayan ömürleri saran ölüm kaygısı, deneysel ilaçlar, rakyoaktif madde tehlikesi gibi pek çok konunun anlatıldığı bu roman, postmodern polisiye unsurlarının yer aldığı, dört yüz sayfalık hacmine rağmen gayet akıcı, sürükleyici bir eserdir. Hem meselesi hem de kullanılan teknikler itibarıyla tipik bir postmodern anlatı olan Beyaz Gürültü için bir başyapıttır diyebiliriz. Özellikle meselesi açısından baktığımda postmodern eser okumak isteyenlere mutlaka önereceğim bir kitaptır bu roman.
Yanıtla
1
0
Destekliyorum  1
Bildir
ekremdilek
21.08.2024
Satın Alma Onaylı Bu ürün yorum sahibi tarafından satın alınmıştır.
Kitabı bir kaç yıl önce okumuş olmama rağmen bende etkisi devam eden bir kitap.Hele de pandemide insanların ne olduğu bilinmeyen bir virüs tarafından hayatları altüst olunca ;kitapta karakterin yayılan ve göz göre göre gelen zehirle değişen hayatı epey etkileyici.Dili çok sade değil, okurken sıkılınabilir fakat kurgusu güzel bir kitap.
Yanıtla
0
0
Destekliyorum 
Bildir
ilker meral
01.05.2018
Satın Alma Onaylı Bu ürün yorum sahibi tarafından satın alınmıştır.
İlk bölüm gerçekten güzel ama ikinci bölüm tekrarlardan oluşuyor aynı cümleleri tekrar tekrar okuyormuşsunuz hissine kapılıyorsunuz. Bence okumayın
Yanıtla
1
10
Destekliyorum 
Bildir
İnanın ben harika yorumlar ile aldığım bir kitabı şaşkınlık içinde bitirdim,tekrar cümleler,gereksiz uzun bir hacim,ne anlattı?ne anladım anlamadım,sevemedim ikinci bölümü.
Yanıtla
1
1
Destekliyorum 
Bildir