4Yorum
trinitya
Bilge
24.02.2018
Aklımda kalan nadir kitaplardandır. Tavsiye ederim
tribu
26.06.2013
Yaşadığımız dünyanın, elimizin altındaki nimetlerin kıymetini bilmek için okumak lazım. Okurken kitapta anlatılan her olayı, kitabın içinde ben de yaşadım adeta. Kitap beni içine sürükledi. Geçen yaz okumuştum,Sanırım kitabı gözüm gibi saklayıp, - hayatımda ilk defa - bir kitabı ikinciye okuyacağım.
ece1912
Kitapkurdu
18.01.2013
Çok başarılı ve çok gerçekçi yazılmış bir roman. Bir gün dünyada böyle bir felaket olsa gerçekleşecek ne varsa düşünmüş yazar. Çok etkilendim. Sonuna kadar elimden bırakmadan okudum.
çağanoz
Kitapkurdu
03.05.2005
Konu çok iyi. Keşke yazar çok daha iyi değerlendirebilseydi. Nükleer olmayan bombalarla yapılan ani saldırılar sonucu dünyada pek az insan kalıyor. Kendilerine yetmek zorunda olan, paslı çivileri ve küçük kağıt parçalarını değerlendirmek durumunda olan insanlar. İlginç bir kitap olduğu muhakkak ama yazarın kadınlara bakış açısından hoşlanmadım. Üremek ve soyu devam ettirmek şart olsa da kadınları kamuya açmak fazlaca şovenist bir bakış açısı.