7Yorum
Burcu Ak
28.01.2025
Muhteşem bir yazar Emıle Zola.Hiç bir kitabı sıkıcı ya dar zor değil.Okuduğunuz sırada kitabın içindesiniz.Okuma bitince de kitap sizin içinizde.Kolay kolay uzaklaşamıyorsunuz.Hayvanlaşan İnsan üzerinden ne kadar geçer ise geçsin capcanlı bir kitap.Bir o kadar gerçekçi.İnsan her an hayvanlaşmaya hazır bir canlı .Zaafları,korkuları,çıkarları ile ...Şartlar değiştikçe insanlar değişir.Ama yazarın tattırdığı zekv her zaman üst seviye.
Ayhan Ersoy
Üstat
20.11.2022
İç dengemizin şer lehine bozulduğu durumlarda toparlanmanın ne denli insanüstü irade ve çaba gerektirdiği malûm. Roman, bunu başaramayıp kaçınılmaz feci sona doğru yuvarlananların ibretlik hikâyesini konu ederken "bir kereden bir şey olmaz" tezini de çürütmüş oluyor.
tubilak
14.10.2020
Anlatımı çok güçlü, olaylar biraz müge anlı vâri...nefsinin elinde zebun olanlar topluluğu
omersenderin
Kaşif
07.06.2020
zolanın insanın dürtülerine esir olduğunda nasil insanlıktan çıkıp vahşilestigii jak karakteri üzerinden gösteriyor.cinayetleri işleyenlerin sonrasındaki karakter değişimi efsane anlatılmış.
tyfn0025
26.10.2019
Geçmiş zamandan bugünleri öylesine güzel anlatıyor ki
mtmb
Bilge
15.10.2019
İş Bankası Yayınları kalitesiyle çok güzel bir klasik roman. Çok beğendim, tavsiye ederim.
BenliğimOkumak
29.04.2019
Ciltli basımı tükenmeden alınmalı, tavsiye edilir.