Bir Kalbin Çöküşü
Bir Kalbin Çöküşü

Kitapyurdu Fiyatı: 72,50TL

158Yorum
Kitap kurdu
Kaşif
Kısa ama güzel bir öyküydü. Ne için yaşadığımızı sorgulatan, bazen çevremizdekilere önem verdiğimiz kadar kendimize de önem vermemiz gerektiğini düşündüren, psikolojik konulara yer veren bir hikayeydi. Sevdim.
miglate84
Harika bir psikolojik novella. Stefan Zweig'in ustalık eserlerinden biri. Bir insanın ömrünün son yıllarında geriye dönük hayatına bakışı mükemmel bir psikolojik çözümlemeyle ortaya konulmuş.
Kitap_dostu kral
Üstat
Stefan Zweig'ın sahip olduğu güçlü psikolojik bakışı en derinden hissettirdiği eserlerden biri olan Bir Kalbin Çöküşü, hayatını ailesine adamış bir babanın yaşadığı hayal kırıklığını; aileyi ve hayatı yeniden sorgulayışını konu alır. Stefan Zweig kitaplarının basıldığı 1920'den yani 99 yıldan bu yana dünyanın hem en çok satan, hem en çok okunan, hem de yazarlara kuramları, teknikleri ve anlatımı çok güzel olan farklı bir yazar olduğunu söyleyebilirim. Ülkemiz ve dünya çapında çok okunan bir yazar olduğunu biliyorum. Kısacık ömrüne birbirinden güzel eserler bırakmış.
entelektuel01
Kaşif
En yakınları tarafından sevilmediğini anlayan bir insanın yıkılışını 56 sayfada edebi biz zevk içinde anlatmış. Psikolojik gözlemlerinden çıkardığı sonuç ve tespitler çok keskin bu yazarın.
mavi.inci
Kitapkurdu
Zweig'ın her eserini bayılarak okuyorum. Bu da onlardan bir tanesiydi.
Salih YAVUZ
Hakikaten Stefan Zweig, psikolojik tahliller konusunda aşmış birisi. Çok da iyi yansıtıyor okurlarına vermeye çalıştığı hisleri...
*oku_yorum*
Üstat
kısa ama güzel bir öykü
Crescenz
Stefan Zweig kitaplarının tamamı alınıp, okunmalı. Akıcı, psikolojik unsurlara yer veren, betimlemeleri ve olayları mükemmel bir dille anlatan bir yazar.
Sümeyye Aleyna
Kitapkurdu
Zweig’in okuduğum ilk kitabı…Akıcı,etkileyici,gerçekçi bir kalemi var.Diğer kitaplarını da okumaya karar verdim.
jijo72
Kitapkurdu
Bu fiyata bu eseri alabilmek büyük şans. Baski ve kalitesi güzel. Teşekkürler Kitapyurdu
cerpo
Kitapkurdu
Okuyun..Ailesi ve çevresinin anlamadığı bir insan ne kadar yalnız kalır anlayın
Feyza Çınar
Kitapkurdu
Keyif alarak okunan bir eser tavsiye ederim .
Lofça-i Cedidli
Bilge
Stefan Zweig'ten müthiş bir hikaye daha, betimlemeler muhteşem, okurken adeta yaşıyorsunuz.
Biblomanic
Kitapkurdu
Üstad Zweig'ten yine harika psikolojik bir hikaye. Bir insanın en yakınları tarafından bir hiç olarak görülmesi ve o kişinin buna karşı verdiği tepki. Çok beğendim cidden her ebeveyn okumalı ve çocuğuna da okutturmalı.
Dilek Sgltci
Her eserini ayrı seviyorum
KY-2941641
Zweıg'in kısa öyküleri hiç sıkılmadan okunuyor ve çabuk bitiyor fakat konuları çok basit .
AhmetKorkut005
Kitapkurdu
klasik Stefan Zweig kitabı daha. Akıcıydı.
FATİH İZMİR
Kitapkurdu
Neredeyse tüm kitaplarını okudum ve hiç sevmediğim kitabı çıkmadı..
berna b.
ben sevdim etkileyiciydi
Ebru nida  Özçelik
Kitapkurdu
Ruh tahlilleri açısından yine harika bir stefan sweig kitabı