Şifalı Bitkilerle Tedavi (bitki-005) Hakkındaki Yorumlar

Kitapkurdu
Kitapkurdu
Bilgi İçin 
Yaşar Şan 13.02.2011
Arif Pamuk'un kitaplarını almak istiyorsanız 'Şifalı Bitkiler Ansiklopedisi' ni alınız. Bunun yanında 'Dertlerimizin Tecrübe Edilmiş Devaları' nı da alsanız iyi olur.. Bu iki kitap sizi fazlasıyla memnun etmeye yetecektir.

Bu (Şifalı Bitkilrle Tedavi) ve bunun gibi kitaplar da geçen hastalıkların tamamı 'Şifalı Bitkiler Ansiklopedisi' nde geçiyor.
Boşuna bu kitaplara para vermeyiniz..

Çünkü ben böyle bir hataya düştüm siz düşmeyiniz..

SİZE ÖNEREBİLECEĞİM DİĞER KİTAPLAR İSE:
Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu 'nun
-Tıbbi Bitkiler ve Bitkisel Sağlık Rehberi
-Bitkisel Sağlık Rehberi
-Tıbbi Bitkiler Rehberi

Yazdığıum kitapları bu sitede rahatlıkla bulabilirsiniz.
Ayrıca herşeyden önemlisi bu kitaplar bilimsellik içeriyor.. Sizin için daha doğru olur diye düşünüyorum..

Allah hepinize hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin.
(AMİN)
Yanıtla
1
0
Destekliyorum 
Bildir
umutlar 03.02.2005
Ticari amaca yönelik hazırlanmış eserlerden biridaha.Güncel ve hemen hemen herkesce ihtiyaç duyulan yada duyulacak meselelere muhtelif yöntemler sunulmuş.
Bence bu işinde suyunu cıkarmamak gerekli.Her eserde aynı samimiyeti yakalayamadığım gibi Sayın Pamuk un yine maddesel kaygılarla kaleme alınmış bir eseriyle daha karşılaşmaktan dolayı üzüldüm.
Yanıtla
3
3
Destekliyorum 
Bildir