13Yorum
frezya1504
Kaşif
Oldukça akıcı ve dikkat çekici...
...Katip...
Kitapkurdu
Mustafa Armağan hocamızın perspektifinden kutsal topraklar, Bilad-ı Şam diyarı, Rusya Petersburg, Amerika New York, Mısır Kahire, Osmanlı Selanik gibi kendi ülkemizden de Şanlıurfa, Konya, Hatay ve İstanbul gibi vilayetlerimizden dün bugün manzaraları ... Ayrıca bir bölüm ise Evliye Çelebi ve seyahatleri üzerine ayrılmış, istifade edilebilir bir kitap.
Ö.EROĞLU
Çok etkileyici bir eser olmuş
diyetbendensorulur
Kitapkurdu
Bir Mustafa Armağan klasiği. Görsellerle zenginleştirilmiş bir kitap.
hayresoglu
Kitapkurdu
Mustafa hocam yazdıysa alınır
BAŞKAN
Üstat
Mustafa Armağan devamlı takip ettiğim bir isim olduğu için ojydum
ASALBİKEM
Hikayeleri sürükleyici değil. Ben sevemedim
Büşra Günder
Kitapkurdu
Mustafa Armağan'ı hep ezberbozan adam olarak biliyoruz. Bu kitapta da şehirlerle ilgili ilginç bilgiler vermiş. Şehirlerin hem bugününü hem de tarihini anlatan kısa yazılar var. Şehir yazıları sevenler için güzel bir kitap.
Ş.K.
Şehirleri başka bir açıdan bakarak anlatmış.
jakobien
Kitapkurdu
Şehirler hakkında kısa ama doyurucu bilgiler var.İçinde bizlere tavsiye ettiği kitapları not almalıyız.Kolay okunabilen bir eser.
TALHA er
kitabın güzelliği var zaten ayrıca bide kitapyıurdu olunca daha bi güzel oluyor
selçuklu_8
Kutsal şehirleri konu alan çok beğendiğim bir kitap.
umranaltun
Sevgilinin Şehri’nden Şehirlerin Şahı’na.... Evliya Çelebi’den Konya’ya Bursa’ya Urfa’ya ve daha nicesine..... damakta bir sürü tad isteyenlere şiddetle tavsiye