Kış Üzümü
Kış Üzümü

Kitapyurdu Fiyatı: 169,00TL

Ürüne Git
23Yorum
kübra karaçoban
Kitapkurdu
18.08.2025
Tek kelime ile muhteşem bir ben çok beğendim, İçerisinde kendinizi bulacağınıza eminim
selime  yolcu
08.08.2025
kitabın uslübü dili çok güzel ve akışkan sıkılmadan okuyorsunuz. sohbet havasında yazılmış bir kitap. çok severek okudum. yazarın kalemine sağlık
Seher Koc
Bilge
07.08.2025
okudukça okumak istediğim bir kitap. çok akıcı ve faydalı bilgilerle dolu. insanı sıkmıyor fakat zihnini aydınlatıyor. çok beğendim
sibel  ansal
Bilge
07.08.2025
insana kendini hatırlatacak bir eser karşılıklı sohbet edercesine bir akıcılığı var ve okurken siz farkında olmadan kitabın sonuna gelmiş gibi hissediyor insan tavsiye ederim
merve Aydoğan
Kitapkurdu
07.08.2025
Akıcı bir kitap ve benım çok begendigim bir kitap oldu yazarında kalemıne saglık
AYŞE  BAYRAKTAR ÇAKIR
Kaşif
KIŞ ÜZÜMÜ Mehmet Tekiner kaleminden severek okuduğum bir kitap oldu İyi olanların iyi oynayanlar karşısında mağlup olduğu bir dünyaya başkaldırmak "isyan" değildir. Çünkü baharda çiçek açmak âdetten, zemheride kardelen olmak asaletten sayılır. "Yaptığım iyiliği hak etmeyenler var." diyerek iyilik yapmaktan vazgeçen iyiliği hak etmez. İnsansa yapar. Kartal konmuyor diye şahikalar boş mu kalır, göz görmüyor diye karıncalar aç mı kalır? Öyleyse mataramız kavruk çöllerin de susuzluğuna talip olmalı. Çölün ateşini söndüremeyiz belki, bu doğru! Kurumakta olan fidana bir damla suyla koşmak neyi değiştirir? Fakat buna mecburuz! Ancak böyle insan kalabiliriz. Bu kitap, ötelere bilet almış seçkin bir zümrenin seyahatine eşlik etmek, can kenarındaki koltukta asil bir sohbet arayanların yalnız olmadıklarını hatırlatmak gayesiyle kaleme alınmıştır. Azığa aş, yola yoldaş, kula aşk lazım-dır. Zira dost ancak dostun yanında karşılığını bulur!
Hülya Kadıoğlu
Bilge
05.08.2025
İyiliği sadece ve sadece kalbimiz iyi olduğu için karşılık beklemeden yapmalıyız. "Yaptığım iyiliği hak etmeyenler var.” diyerek iyilik yapmaktan vazgeçen iyiliği hak etmez. İnsansa yapar. Kartal konmuyor diye şahikalar boş mu kalır, göz görmüyor diye karıncalar aç mı kalır?
Zeynep Çetin
Kaşif
05.08.2025
anlatımı güzel biraz geçen zamana duyulan özlem anılarla dolu geçmişsel bir kitap
defnekus
Bilge
04.08.2025
kitabın akıcılığı anlatımı oldukça güzel sıkılmadan sohbet havasında okudun yazarın emeğine sağlık
eda Çelikel
Bilge
04.08.2025
akıcı ve etkileyici bir dili var severek okudum
Aysel Altay
Bilge
04.08.2025
başlığı çok dikkatimi çekti o yüzden aldım okuyorum çok güzelmiş
NAZMİYE ÇAKIN
Kaşif
03.08.2025
Harika ve sohbet tadında yazılmış bir kitap yazarın kalemine sağlık
Ozlem Akgul
Üstat
02.08.2025
bıkmadan tavsiye ettiğim kitap akıcı dili ile kitap sohbet havasında akıp geçiyor okurken büyük keyif aldım
Esra Güzel
Bilge
01.08.2025
harika bir kitaptı akıcı bir dille yazılmış severek okudum okuyucusu bol olsun
busrakomurcu
Kaşif
01.08.2025
harika bir kitap mutlaka okunması gerekiyor . yazarın kalemine sağlık
abdülhamid-2
Kitapkurdu
09.06.2025
yazarın ilk kitabı olmasına rağmen büyük bir birikimin eseri. harika bir kitap. tekrar tekrar okuyun, okutun.
whiterosa
Kaşif
25.11.2019
Deneme türünde yazılan bir eser olduğu için fazla eleştiremem.Birbirinden çok kopuk şeylerden bahsetmiş konuyu fazlasıyla dağıtmış ve denemeye göre çok süslü bir dil kullanmış.Arkadaşın tavsiyesi ile okuduğum bir kitaptı.Okuyun pişman olmazsınız.
Saadettin Muhçu
29.08.2019
"Asaletin mevsimi yoktur." Demiş. Çağı eleştirirken tünelin sonundaki umut ışığının var olduğunu da hissettirmiş. Dil akıcı, örnekler güzel, fikirler samimi. Daha ne olsun? Tavsiye ederim.
düşünce günlüğü
Harika bir kitap. Sohbet havasında yazılmış, sıkıcı değil. Asırların ötesinden gelen bir bilgeyle konuşuyor gibisiniz. Yazar kelimelerle sizi ters yüz ediyor: "Köprüyü geçene kadar yeğen numarası çekenlerin devrinde... Hiç olmak için yola çıkanlar, hiç olmazsa hiç olmaz... Güneşi tutalım da gitmesin elimizde mi dostum?..." Gibi. Kendinizden çok şey bulacaksınız, kesinlikle okuyun derim.
Instagram =>   1kitapoku_yorum
Defalarca okunası... Dili yalın,düşünceleri aydın. Çok beğendim
1 2