21Yorum
Seda Caner
Kaşif
28.10.2023
Çok severek okudum. Arada tekrar okunmak isteden türden bir kitap
serminatan
Kitapkurdu
10.10.2023
Düşündürücü öğütler veren, masalsı bir anlatımı olan güzel bir eser olmuş.
zübeyde deniz
Kitapkurdu
26.09.2023
sükut benim için çok değerli bir kavram ve bu konu ile ilgili çok az kitap var. çok değerli bir eser olmuş
Pakize Saban
06.12.2022
Tarzı hususi bir kitap olmuş. Yazarın yüreğine sağlık
~SNG~
15.10.2022
Mükemmel ötesi bu kitap elinize aldığınızda bitirmeden bırakamayacaksınız. Herkese tavsiye ettiğim düşündürücü öğütleri harika bir eser. Insan ve hayat kalitesi
nasipte varsa
03.07.2022
Okudukça susmanın faziletini anlıyoruz. Huzur membaı adeta hikayeler.
karalem
07.04.2022
okudukça tekrar okumak isteyeceğiniz kitaplardan
Arif Öztürk
Kitapkurdu
29.10.2021
İçinizi ısıtacak, sımsıcak hikayeler okumaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise; bir çırpıda okuyacağınız hikayeleri, gönlünüzü şenlendirecek kahramanları ile Sükut İşçisi kitabı tam size göre. Kitap 'insan hikayedir' cümlesi ile başlıyor. Bu başlangıç ile de insanı hikayelerin içine çekiyor. Bazen masal tadında, bazen kıssa hissiyatı veren, bazen ise hayatın hakikatini gözler önüne seren hikayeler var. Kebikeç hikayesinde can alıcı bir soru, kitap okuma şevkini artırırken, Selim Öğretmen hikayesinde yaşadığımız kaypak devirde istikamet üzere olmanın meşakkatini görüyoruz. Kadr-ü Kıymet'te bir destansı hikaye ile gönlümüz mest olurken, Cevval Mehmed'de şöhretin afete ramak kalışına şahit oluyoruz.
KY-1982153
26.03.2021
Tekrar tekrar okunmaya değecek bir kitap. Çünkü sükutu işlerken huzur veriyor, düşündürüyor, sorgulatıyor. Bunu yaparken edebî yönden okuyucuyu doyurucu bir üslup kullanılıyor. Üniversite öğrencilerine naçizane özel tavsiyemdir. Her hikaye ayrı bir amaca hizmet edermiş gibi gözükse de hepsinin ortak noktası okuyucusuna kıymet kazandırmasıdır. Yazarı, bir Sükut İşçisi olsa da kalemini hep konuşturmalıdır. Yeni yazıları "özlem"le bekliyoruz Sayın Pak.
E.S.Ş.
Kitapkurdu
31.10.2020
huzur buluyorsunuz okudukça ...
belevili
14.04.2020
her edebiyat öğrencisi mutlaka okusun derim. Üslup ve ifade bakımından harikulade bir eser
hakimbeyy32
03.01.2020
bence 90 yaŞINDAKİ BİR ADAMIN BİLE OKUMASI GEREKEN HJİKAYELER
civan bey
Kitapkurdu
06.07.2019
parça parça hikayelerden oluşan bir kitap.. üslubu güzel.
Ahmet Aksoy
11.05.2019
Anlatım tarzı fena değil
acarium
Kitapkurdu
19.04.2019
Sükutu snlatan çok güzel bir kitap olmuş
seyyahiss
Kitapkurdu
04.03.2019
insan ve hayat kitaplığının huzura kavuşturan kalemlerinden biri daha çok çok çok naif
işlerfatih
20.02.2019
Sözün ve özellikle sükûtun insani ilişkilerimizde artık pek değer görmediği çağımızda,kitaptaki hikayelerde kelimelere,söze ve sükûta öyle bi hayat verilmiş ki;çağlar öncesinden bi çağrıya kulak verirmiş hissi uyanıyor insanda. Kitabı elinizden bırakmak istemiyorsunuz. Sanki kitabı bıraksanız,yıllardır görmediğiniz can dostunuzla muhabbetiniz yarım kalacak. Okumanızı muhabbetle tavsiye ederim.
mrstodd
12.02.2019
Edebiyata doyuran, sizi içine çeken akıcı hikayeleri ve muazzam üslubuyla okunmaya değer bir kitap. "Kebikeç" ve "Kitapya" en sevdiğim hikayeleri oldu. Yazarın kalemine sağlık.
mustafasrky
08.02.2019
"İnsan ve Hayat" ve yazarları TEŞEKKÜRLER.
Zeynep Almamış
Bilge
30.01.2019
Çok akıcı bir üslup alıp götürüyor insanı...
1 2