Bin Yılın Göçü Gaziler Çağı
Bin Yılın Göçü Gaziler Çağı

Kitapyurdu Fiyatı: 256,36TL

Ürüne Git
14Yorum
Seda nur Demir Balcı
İlk kitap kadar sürükleyici değildi bence ama yazarım anlatımı güzel.
Halil ibrahim Berkyürek
Bilge
Yazar gerçekten inanılmaz. Eseri muhteşem. Çocuklarınıza bırakacağınız harika bir kitap.
Halil ibrahim Berkyürek
Bilge
Yazarın üslubu çok güzel tavsiye ederim
cerpo
Kitapkurdu
18.11.2021
Tarihi kitap bulmakta zorlandığım yıllardan sonra art arda çıkan iyi kitaplar ve yazarlara şükür.
Tuba Kurt
Kitapkurdu
21.01.2020
Birincisi gibi bu da çok güzeldi.herkese tavsiye ederim
MNG1977
15.05.2019
ilk üç serideki heyecanı bulamadım
ahmetoguz3434
Kitapkurdu
16.04.2019
Ülkede yeni Mustafa Necati Sepetçioğlu gibi yazarlara ihtiyaç var inşallah bir başlangıç olur.
Bögü_Alp_
02.02.2019
“Biz dün yola koyulup da gelmedik. Bizi buraya asırların rüzgarı getirdi.” S.268 Demir Dağın Kurtları, Kutlu Kağanlık ve Bin Yılın Göçü-Alpler Çağı’ndan sonra bu kez de Oğuzların uzun ve meşakkatli bir serüvenle Anadolu’yu yurt tutmalarını anlattığı Bin Yılın Göçü-Gaziler Çağı adlı kitabıyla karşımızda Hasan Erimez. Roman Malazgirt savaşının nasıl oluştuğunu, Alp Arslan’ın ondan sonra gelen sultanların ve cümle Beğlerin kendilerini Anadoluya iten o kutsal ülkünün ne olduğunu, roman ustalıkla anlatıyor bizlere. Olayları, kurgusu ve savaşların ne kadar ustalıkla işleyip onu gerçek döngülerle hiçbir ekleme yapmadan okuyucuya iletmesi, kalemini ustalıkla kullanması ve kitabının akıcılığı yazarın da ne kadar alanında iyi olduğunun kanıtı. Keşfedilmeyi bekleyen çok önemli bir yazar ve hatta diyebilirim ki yeni Atsız olma yolunda da hızla ilerliyor. Kitap kriteri konusunda iyi olmaya bilirim ama iyi kitabı da bilirim. Kütüphanenizde muhakkak bulunması gereken kitaplardan biri.
matsever
28.01.2019
Heyecanla bekledikten sonra okumaya başladım. Ama sarmadı. İlk iki romanı daha iyiydi. Gaziler çağı çok hızlı geçiş olmuş. Sonda Ertuğrul Gazi ye varıyorsunuz sonra ki kitabı okumaya gerek yok Diriliş izle gitsin. Zaten kayı boyu ve Osmanlı’yı az çok ana hatlarıyla biliyor okurlar. Bu kadar hızlı bi geçişle Osmanlı’ya gelmesini beklemiyordum.ayrıca göç kitabı yazıp bi harita koymaması da bende olumsuz etki bıraktı. 4 kitabının dördü de mevcut bende 5. Almam ama.artık bildiğimiz şeylere az biraz kurgu ekleyip yazacak.lüzum yok. Yine de yazarlık hayatında başarılar dilerim.
KY-302053
08.01.2019
İLK KİTABINI OKUMUŞTUM.BUDA ONUN GİBİDİR İNŞALLAH.
Emrullah Fidan
19.12.2018
hasan erimezin kaleme aldığı çok kıymetli eserlerden biri birinci cildini de mutlaka okumalısınız
mustafa ARI
13.12.2018
Keşfedilmeyi bekleyen çok değerli bir yazar kazandık.Ben 3 kitabımızda okumuş şanslı kişilere emin.Gaziler çağını da yeni aldım.Heyecanla aylardır bu kitabı bekliyordum.Hasan Erimez kitaplarını herkese canı gönülden tavsiye ediyorum.Mübtelası olacağımızdan eminim.Bizede tavsiyemizden dolayı dua edersiniz eminim.Hasan hocama saygı ve sevgilerimi sunarım.
gökbörümtn
01.12.2018
Yeni atsız olma yolunda emin adımlarla ilerliyor Hasan Erimez
Hüseyin Akgöl
Üstat
23.11.2018
Burası oguz otagıdır ve burada her söz töre üstüne kurulur. ( sayfa 265 ) begenerek okudugum bir romandı.Tavsiye ederim.