Çarpıtılan Tarihle Hesaplaşma & Vahdettin ve Mustafa Kemal
Çarpıtılan Tarihle Hesaplaşma & Vahdettin ve Mustafa Kemal

Kitapyurdu Fiyatı: 208,00TL

Ürüne Git
23Yorum
Gerçeklerle hesaplaşma...
Resmi tarihi araştırma ile ortaya sunan bir eser olmuş, elinize sağlık.
Yakın tarihimizi merak edenlerin mutlaka okuması gereken bir kitap. Tavsiye ederim.
Ümit Doğan'dan yine muhteşem bir kitap. Herkes okumalı.
Ben daha farklı bilgiler bulabileceğimi düşünerek almıştım ama yanıldım. Tarihe biraz merakı olan kişiler bu bilgilere sahip olabilir. Belgelere dayalı olarak anlaşılması ise kitabın geçerliliğini arttırıyor.
TARİHİMİZDEKİ ÖNEMLİ OLAN OLAYLARI KAYNAKLARA ARAŞTIRMALARA DAYANDIRILARAK ANLATAN AKICI VE SADE BİR DİLİ OLAN TARİHİMİZE IŞIK TUTAN OKUNMASI GEREKEN KAYNAK BİR ESER.
Kesinlikle okunması gereken bir kitap elime ulaşınca hemen okuyacağım.
Ehil olmayan ve art niyetle tarihi çarpıtmaya çalışan kişilerin oluşturmaya çalıştıkları alternatif tarihin tutulacak hiç bir yerinin olmadığını tarihi kanıtlarla, resmi belgelerle hiç bir şüpheye yer bırakmayacak şekilde ortaya koyan ve gecikmeden okunması gereken bir eser. Nasıl başladım ve nasıl bitti anlamadım. Kitabın son bölümünde alternatif tarih uydurmaya çalışanların iddialarını tek tek ele alarak hem mantık çerçevesinde hem de resmi belgeli yanıtlar veriyor oluşu ayrı bir güzellik katmış. Kütüphanemde bulunmasından memnun olduğum bir eser olduğunu açıkça ifade edebilirim.
Sade ve akıcı bir dille, belgelere dayalı yazılmış arşivlik eşsiz bir eser.
Okunmalı ki herkes gerçekleri öğrensin..
hemen okuyun şu an okuyun. çünkü okumadığınız her an çok şey kaybettiğinizin farkına varacaksınız
ümit doğan önemli araştırmacı yazarlardan.
Vahteddinde Mustafa kemalde hain değildir.Türk devleti ikisinide belli konjöktürde görevlendirmişti.
Bugünlerde çokça konuşulan Vahdettin konusuna belgelerle açıklık getirmesi açısından okunmalı.
Vahdettin ve Mustafa Kemal gerçeğini anlatıyor.
Bilgilerin kaynaklarıyla birlikte verilmesi harika. Dil ve anlatım açısından da ilgi çekici.
Tarih bir övgü ya da sövgü kitabı değildir.Tarih olay ve olgular hakkında insanların tekerrüre düşmemesi için ders çıkarması ve geleceğe projeksiyon yapabilmesini sağlayan cihanşümul bir kavramdır.Bu zaviyeden bakarak okumakta yarar var.Tavsiye ederim.
kitap ümit Doğan'a ait ise eğer fazla söze ne hacet
Vahdettin ve Mustafa Kemal Paşa, konuşulacak çok olaylar var
Konuşulacak çok şey var , yinede güzel olmuş
1 2