Otların Uğultusu Altında
Otların Uğultusu Altında

Kitapyurdu Fiyatı: 121,00TL

Ürüne Git
78Yorum
Kitap SEVER
Üstat
Beğendiğim, tekrar tekrar okuduğum bir kitap oldu "Otların Uğultusu Altında". Şükrü Erbaş'ın kaleminin büyüleyiciliği bu kitapta da seziliyor.
Ferhat ULUBAY
Hezarfen
En güzel eserlerinden bir tanesi. Kitabın sonlarına doğru birkaç karakter üzerine yaptığı biyografi yazısı da gayet güzel.
Duygu sevinç Çelik
şiir sevenler beğenir hoş bir kalemi var
Gamze Taşdemir
Şükrü Erbaş’ın şiirlerini severek okuyorum. İyi ki yazıyor…
Ülkü YILMAZ
Kitapkurdu
Şiir sevenler beğenir.
corpus medicor
Kitapkurdu
Etkisinden uzun süre çıkamadığım, her cümlesini paylaşmamak için kendimi zor tuttuğum bir eser oldu.
ömer1982
Kitapkurdu
Şiirle çok aram yok ama bir kaç şiiri beni etkiledi.
Özge
Kitapkurdu
Şükrü Erbaş'in şiirlerini biliyordum ama bu okuduğum ilk kitabı. Gerçekten çok başarılı ve kalbe dokunan şiirleri var.
elmayra_
Üç yıldır bütün sesler senin yarım kalmış sesin Üç yıldır yüzün dünyanın tek fotoğrafı Üç yıldır senden yapılmış bir kapıyım. Bunu da sen öğrettin biliyor musun Sevmek ölümden uzun sürüyormuş.
libert
Kaşif
Şifa niyetine okunan dizeler …
üçbaş_karaman
şükrü erbaş şiiri son dönemin en önemli şairlerindendir.
ALİ HAYDAR
Üslubu zor olsa da kaliteli bir kitap
Fatih Ekrem BAHADIR
Kaşif
Şükrü Erbaş, şiirlerini neden geç tanıdım diye hayıflandığım biri. Sonrasında denemelerini de gördüm. Tezer Özlü gibi geç okuduğuma pişman olduğum bir yazar. Şiirlerinde gönülden gelen yaşanmışlıklar var. Her mısrası gönlünüze batıyor. Her dizesi ayrı güzel. Uzun uzun Ömür Hanımla sohbet ediyorsunuz. Otların Uğultusu Altında eseri 4 bölümden oluşuyor. Otların Uğultusu Altında, Neşet, İnce Memed ve Sennur. Okuyunuz efendim, okuyunuz ki gönlünüz gökyüzüne sığsın.
zuhal orpak
Kitapkurdu
Şükrü Erbaş çok başarılı bir şair ve yazar. Diğer şiir kitapları gibi bu da çok güzel.
Fatma Horasan
Kitapkurdu
arkadaşıma hediye aldığım için icine detaylı bakma fırsatım olmadı. arkadaşım çok beğenmiş güzel şiirlerin olduğunu söyledi
onurvan
Otların uğultusunda insan olmak ne demekmiş okuyun göreceksiniz.
Gamze Esin Turan
Şükrü Erbaşın tüm şiir kitapları gibi harika
papatya24
sadece kapaktaki siir guzeldi beklentimi karsilamadi
nil.1315
Bilge
Sadece otlar Yaşıyor hepimizin yerine.
Melahat Demir
Kitapkurdu
"Ölüm... Hepimiz senin için yaşıyoruz."