4Yorum
yerturk
Kitapkurdu
05.01.2025
Willa Carter ile ilk taşıştığım kitap. Daha başlarken sizi saran ve su gibi akan bir kitap. ABD’de zorlu kırsal yaşamı, avrupadan gelen göçmenleri Antonia karakteri etrafında Jimmy’nin gözlemleri ile takip ediyoruz. Duru bir anlatım ile küçükken tanışan Antonia ve Jimmy’nin ilerleyen hayatı gözlerinizin önünde akıp gidiyor
Dilan Özdemir
03.01.2024
Ántonia Shimerda’nın hayat hikayesi beraberinde daha pek çok karakter ve yaşamlarıyla beraber o kadar akıcı anlatılıyor ki okuyucuya döneme tanıklık ederek karakterlerin ardı sıra gitmek kalıyor.
halil ibrahim şahin
Kitapkurdu
güzel kitap temiz çeviri..
okurrca
26.02.2022
Willa Cather'in Bereketli Topraklar Üçlemesi olarak adlandırdığı romanlarından üçüncü kitabı Ântonia. Seriyle bağlantısı var mı seriyi okumadım ancak kitabı okumaya başladığım andan itibaren farklı hissetmiştim. Yazarın derin bir anlatımı var.