5Yorum
murat aytar
Bilge
22.08.2021
Yakın tarihte dünyanın değişimine tanıklık etmiş değerli bilim insanımız Profesör Dr. Hüseyin Bağcı’nın, anılarını derlediği kitabı. Meramımızı anlatmak için dünyanın dört bir yanında katıldığı toplantılarda yaşadıklarını , tevazu ile bize aktararak tarihe not düşmüş. Mutlaka edinmenizi öneririm. Kitap herkesin anlayabileceği yalınlıkta yazılmasına rağmen , akademik alıntılar da yapılabilecek kadar da zengin içeriğe sahip. Bağcı hocamız bize dünyayı gezdirirken pek çok kaynak tavsiyesinde de bulunuyor. Kitabın son bölümünde kaynakların icmali de yapılmış. Son olarak , kitabı okuyanlara ya da okuyacak olanlara varlığıyla gurur duyduğum Bağcı Hocam hakkında bir sorum olacak . Sizce Bağcı’nın uluslararası camiadaki saygınlığı Türk bilim geleneği ile yetişmiş olmasından mı kaynaklanıyor ? Yoksa , kendisinin on yıllar boyunca gösterdiği çabanın sonucu mu? Sağlıcakla kalın. Kitapla kalın.
Tayfun Alsaç
Kitapkurdu
08.02.2021
Hüseyin Hocamızın çok keyifli ve bilgilendirici bir eseri.
dibrahim22
13.08.2020
Sıkılmadan zevkle okunan bir kitap. Öncelikle genç akademisyenlerin okumasını öneririm. Hüseyin Bağcı hocamın eline emeğine sağlık. Kargo şirketi de süper.
1ACCA1
Üstat
04.06.2020
Hatıratlar yazarlarla ilgili pencereleri açar. Okuyucu için okuması bir zevk ve belki de yazarla tanışma şansıdır. Merakla bekliyorum.
Ceren Arslan
16.04.2020
Hüseyin Hoca ülkemizin yetiştirdiği değerli bir akademisyendir. Çok okuyan ve gezen böyle bir ismin anılarını okumak size oturduğunuz yerden dünya turu imkanı sağlayacaktır. Tavsiye ederim.