10Yorum
Derya ela
Bilge
Okuduğum en sıcacık, en içten kitaplardan biriydi bitmesini istemedim diyebilirim. Umarım Elif'in hayat hikayesinin devamı da gelir.
severizokumayı
Kaşif
İncecik bir kitaba ne çok duygu sığmış.Çok güzeldi
Kitapkadini
Kitapkurdu
Küçük bir kız çocuğunun yaşadığı olaya bakış açısı beni çok etkiledi...
amber84
Kitapkurdu
Kitap ince olmasına rağmen beni eski günlere götürecek kadar doluydu çok beğendim bir solukta okudum
abdullah  türk
İnsanları güzelleştiren şey iç dünyalarıdır. Bir çocuğun çok sevdiği bir insanın yokluğunda kendi ile başedebilmesini, hiç bilmediği bir duyguyu anlamaya çalışmasını ve ona elini uzatan kıymetli insanları tanıyacağız. İyi ki etrafımızda  sevdiğimiz iyi insanlar var.
Ezgi Goren
Kaşif
Çok keyifli ve çok sıcak anlatımlı bir kitap. Karakterler ve mekanlar gözümde çok net bir şekilde canlandı. Tavsiye ederim.
gülden simitci
Kaşif
Akıcı hemen okunabilir hikayesi tanıdık geldi bana ...
Petruşka21
Bilge
Ben bu kitap için sayfalarca yazarım aslında.Bitince rüyamda devam etti öyle söyleyeyim:) Umarım Elif’in bundan sonraki hayatını da okuruz yazarının elinden.Tanıtım yazısı sizi aldatmasın;kitap acı bir olayın etrafındaki binlerce umut ve iyi insanla dolu.Tabi kapağını kapatınca birkaç dakika boğazım düğümlendi o kadar da olsun.Uzun süredir böyle hisli böyle güzel ve insanı içine alan bir hikaye okumamıştım.Keşke Elif’in amcası gibi bir Amcam olsaydı.Keşke eski İstanbul’dan yaşama imkanım olsaydı.Keşke Elif’in hayatında ben de olsaydım..Ve daha onlarca dilek.Pişman olmayacaksınız.
kömleksiz
çok güzel bir kitap. akıcı. hemen bir solukta okudum. tavsiye ederim
Narin Özdel Arslan
Kitapkurdu
çok güzeldi,sıcacık, yazarın senaryoları gibi