İrade Terbiyesi (Midi Boy)
İrade Terbiyesi (Midi Boy)
12Yorum
okumaközgürlük
Kitapkurdu
Bu çağa da ışık tutan güzel bir eser. Ama bazı kısımlarını zorlama buldum açıkçası. Yine de tüm öğretmen ve öğrencilere tavsiye ediyorum
tunahangunes
Kitapkurdu
Ali Fuad hocanın dediği gibi bu kitapla 10 sene önce tanişsam her şey daha başka olurdu. Yine de geç değil kendi mutluluğumuz kendi ellerimizde.
NURCİHAN CAN
Kaşif
Okumak için geç kaldığım bir eser. Mutlaka okuyun.
Harun PROFİL
Çeviri olduğu için sanırım çok beğenmedim
Kara-
Bir genç olarak her arkadaşımızın özellikle genç arkadaşlarımın şiddetle okumasını tavsiye ederim mükemmel bir başucu kitabı.
ebru  ece
Kitapkurdu
Her yaş grubuna hitap etmekle birlikte özellikle lise çağındaki gençlerin okuması gereken bir kitap. Keyifle, pek çok cümlenin altını çize çize okuduğum kitap.
KY-6646646
Herkesin okuması gereken bir kitap, geç kalınmadan
Mustafa Demir
Kitapkurdu
İrade terbiyesi adına temel bir eser.
Zafer Macit
Kitapkurdu
130 sene evvel yazılan kitap bugünü çok iyi tanımlıyorsa demek ki gelecekte de insanların ve gençlerin yaşam kuralları benzer olacak. okunmasını tavsiye ederim.
kerevizs
Okunmasi gereken ve hayatınıza tesir edebilecek bir kitap ancak kendi dönemine yönelik bir hitap soz konusu o nedenle biraz anlamsız kalan yerler var.
E. K.
Kitabı korona virüsü salgını doneminde, evde kalinan dönemde okudum. Okumak icin en dogru zamandi. İrademizi, ataletimizi ve kisisel gelisimizi yönetmenin tamamen bizim elimizde olduğunu güzel bir sekilde anlatmis. Son bölüm genel olarak biraz yorucuydu ama kitap yetişkinler ve ozellikle ergenlik çağında olanlar için çok faydalı.
FotoğrafveKitap
Kitapkurdu
İdeal ebatlarda, çantada cepte taşımak için çok uygun.