Ürüne Git
107Yorum
İlayda Cankurtaran
Kitapkurdu
yazarla ilk tanışma kitabım sonu çok güzeldi isa ile olan bağlantı kısmı çok hoşuma gitti ayrıca kitabın havası çok gotikti
emreaykanat
Kitapkurdu
Çok garip bir adam bu Stevenson. Yine düşlerinden yola çıktığı bu kitabında İspanya dağlarındaki bir köyde geçen vampirlik öyküsünü işlemiş. Bir şans vermenizi tavsiye ederim. İyi okumalar.
Fatma  Pekdemir
Bilge
İskoç yazarla ilk tanışmam olan bu kitap benim için güzel sayılacak derecedeydi. Farklı konusu ve hikayenin karamsar-kasvetli havası sizi gerçekten o köhne konağın içinde hissettiriyor. Konusundan bahsetmek gerekirse; savaş esnasında yaralanan bir subay tedavisinden sonra kendisini daha çabuk toparlamak için istirahat kararı alıyor. Doktorunun tavsiyesi ile gittiği yerde tuhaf bir aile yaşamaktadır. Anne, oğlu ve kızı. Atalarının soylu ancak süreç içerisinde yoksullaşmış bu ailenin sakladıkları bir durum vardır. Subay bu sırrı araştırırken evin kızı olan Olalla’yı görür ve tutulur. Tabi Olalla da subaya. Ancak sırları genç subayı ile Olalla’nın arasına girecektir. Sonlara doğru bu gotik hikayenin vampir gizemi taşıdığını görüyoruz. Kitap keşke daha uzun olsaydı dedirtiyor insana ama bu haliyle bile beni tatmin etti.
Zenci Forvet
Kitapkurdu
Bu yazarın diğer kitapları daha güzel. Bu kitabını pek beğenemedim.
corpus medicor
Kitapkurdu
Gotik edebiyat sevenler için bir solukta okunacak bir kitap.
tugce yi
Gotik tarzda yazılmış. Yazarın rüyasında görüp yazdığı söyleniyor. Sonu çok eksik kalmış bana göre. Herhalde yazar orada uyanmış ve geri kalanını biz okuyucuların hayal gücüne bırakmış :)
esraklc_
Gerilim kitabı diye beklentimi çok yüksek tuttum sanırım. Vampir tarzını severim aslında ama bu başka bir şeydi. İyi mi, kötü mü kararsız kaldığım, incecik olmasına rağmen zor bitirdiğim bir kitap oldu. Kısacası çok tatmin edici değildi benim için.
Vileplume
Ben karanlık ve gotik havasını sevdim. Ama günümüz korku ve gizem unsurlarına alışkın, eskiye aşina olmayanlara yeteri kadar güzel gelmeyebilir.
mâlûmatfurûş
Kitapkurdu
Vampirlik ve aşkın bir arada ele alındığı enteresan bir kitap. Yazarın okuduğum ilk kitabı.
AYSUN_BOZBAY
Kitapkurdu
Bir subayın iyileşmek için eskiden çok zengin ve soylu bir İspanyol ailesinin yanına kiracı olarak taşınması ile başlayan bir kitap, kitapta aşk çok güzel anlatılmış ben kitabı çok sevdim, finali ise gerçekten etkileyici.
Ceren ilknur Fatih
Kitapkurdu
Daha büyük bir beklentiyle aldığım ama olayların çok yüzeyel olduğu bir kitaptı.
Figadar
Tuhaf bir aile, tuhaf olaylar, bir korku hikayesi. Yazarın pek de ön planda olmayan bir kitabıdır. Ama her kitapta altı çizilecek cümleler vardır.
Fatmakbl
Kitapkurdu
farklı bir konusu vardı.
pisi_husek
Kitapkurdu
Çeviri oldukça iyi konu da ilgi çekici.
Feyza Günay
Kitapkurdu
Robert Louis Stevenson’un eserlerini severim ama bu öyküsü hoşuma gitmedi.
üçbaş_karaman
stevensondan bir vampir öyküsü
Zeynep Yılmaz
çok hızlı ve özenli teslimat dün satın aldım bugün 24 saat geçmeden elimdeydi. kitap akıcı ve kısa olduğu için hemen bitti, genel itibari ile sürükleyiciydi. Teşekkürler kitapyurdu :)
okurgezergul :)
çok güzelmiş tavsiye ederim
rustuerbay
Akıcı ve güzel hikayeydi
atombombacıyan
robert louis stevensonun bütün eserleri define adası ve diğerleri gibi hepsinin okunması gerekir.